10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterMarte Olsbu Røisland med triste nyheter: «Aldri gøy å…»

Marte Olsbu Røisland med triste nyheter: «Aldri gøy å…»

- Annonse -

Skiskytter Marte Olsbu Røiseland(32) har hatt en imponerende karriere så langt.
Marte Olsbu Røiseland fikk sin verdenscupdebut i sesongen 2012-2013. Hennes internasjonale gjennombrudd fikk hun under verdensmesterskapet 2016 i Holmenkollen, hvor hun tok sine første medaljer i et internasjonalt mesterskap.
Hun viste som den ubestridte dronningen av skiskyting i OL 2022, med imponerende prestasjoner som resulterte i fem medaljer, inkludert tre gull.

- Annonse -

Nå har Marte Olsbu Røiseland tatt en beslutning om å ikke delta i normaldistansen på 15 kilometer under VM, ifølge en pressemelding fra Norges Skiskytterforbund. Bakgrunnen for avgjørelsen er en vurdering av den totale belastningen under mesterskapet, ifølge NRK.
Landslagstrener Patrik Oberegger uttaler at formen hennes er bra, men ikke helt på topp, og derfor er det nødvendig å prioritere. Og etter en helhetsvurdering har de bestemt at hun vil delta i single mixed stafett i stedet for normaldistansen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Nordic Focus Photo Agency (@nordicfocus)

«Det er aldri gøy å stå over øvelser i VM. Jeg hadde sett veldig frem til normalen, jeg skal innrømme det. Jeg tror det er det smarteste sett mesterskapet under ett. Så får jeg heller lade opp skikkelig til neste normal», sier Marte Olsbu Røiseland
VM på ski starter 22. februar, da skal verdens beste måle krefter i Planica i Slovenia.
Vi heier på deg Marte, og ønsker deg lykke til i VM!

- Annonse -

LES OGSÅ: Erlend Elias deler den triste helsebeskjeden: «gjennom kreft..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -