10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisMarte Olsbu Røiseland med rørende ord etter den spesielle hendelsen: «jeg ble...

Marte Olsbu Røiseland med rørende ord etter den spesielle hendelsen: «jeg ble veldig….»

- Annonse -

32 år gamle Marte Olsbu Røiseland fra Froland har hatt en imponerende karriere som en av Norges beste skiskyttere. Til tross for skader de siste sesongene, har hun oppnådd en imponerende merittliste, med tretten VM-gull og fem OL-medaljer, inkludert tre gull.

Selv om denne sesongen har vært tøff for henne på grunn av skader, har hun fortsatt vist sin klasse ved å vinne verdenscupen sammenlagt i 2021/22-sesongen og sikre en bronsemedalje i jaktstarten under VM i Oberhof.

- Annonse -

Etter å ha bekreftet sin avgang som skiskytter etter helgens arrangement i Holmenkollen, avsluttet hun sin karriere på en høytidelig måte ved å ta sølv i sitt siste løp. Hun vil bli husket som en av Norges mest suksessrike skiskyttere gjennom tidene, og hennes bidrag til sporten vil ikke bli glemt.

- Annonse -

Etter målgang sa hun følgende til VG, da laget med en overraskelse til henne.
Hun ble kronet med en tiara fra laget, mens T-skjortene var prydet med et bilde av henne og Tiril Eckhoff (32) og teksten «Våre dronninger». Begge skiskytterne har bestemt seg for å legge opp etter denne sesongen.

– Det var veldig rørende, jeg ble veldig overrasket av alle lagkameratene som kom og møtte meg der. Først var jeg så fornøyd med den annenplassen, og så kom hele gjengen. De hadde laget fantastiske T-skjorter og jeg fikk tiara … nei, det var en skikkelig fin gest.

På spørsmålet om hun følte seg kongelig, svarte hun at hun følte seg veldig fin. Hun la til at hun aldri ville kunne ta dronning Sonjas plass, men det var veldig hyggelig å «låne» kjolen hennes for en dag. 32-åringen spøkte også litt i svaret sitt.


Røiseland tar farvel med skiskytterkarrieren etter å ha markert seg som en av Norges beste noensinne i sporten. Med 24 mesterskapsmedaljer, hvorav 16 av dem er gull, har hun satt en imponerende standard. Men nå ser hun frem til å kunne gjøre hva hun vil uten å bekymre seg for konsekvensene.

Takk for en flott innsats for skisporten, det har vært en glede å følge deg. 
Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Desta Marie Beeder med ærlig beskjed om ekteskapet: «Nå har vi…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -