-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisMarna Haugen deler ny helsebeskjed etter kreftbehandlingen: «Jeg fikk beskjed om......

Marna Haugen deler ny helsebeskjed etter kreftbehandlingen: «Jeg fikk beskjed om… »

- Annonse -

Marna Haugen valgte å være åpen med alle da hun fikk påvist kreften.
Det var en tøff kamp for henne der hun måtte kjempe seg tilbake. Heldigvis så ble hun frisk og kunne starte å leve det vanlige livet igjen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av MARNA HAUGEN (@marnahaugen)

- Annonse -

Marna har en av de største Instagram kontoene i Norge, og deler ofte ting ifra sitt eget liv. Nå har hun delt noen sterke og rørende ord, som treffer oss alle. Dette er hva hun har skrevet i innlegget:

– Radiumhospitalet 2019: De kalte meg for solstrålen på stråleavdelingen og jeg hadde ikke mange cellegiftkurer uten et smil eller litt tull, men sånn var det ikke inni meg.
Jeg visste bare ikke hvordan jeg skulle takle det, annet enn å dra på et smil, og sette det ene jævla beinet foran det andre, som jeg alltid gjør.
Mitt superskjold.
Godt humør er unektelig en ganske god overlevelsesmekanisme å ha, men det å bli truet på livet er jeg ingen forunt. Det gjør noe med en.

Jeg fikk beskjed om å ta ny celleprøve 6 mnd etter en konisering. Det skulle ta nesten to år før jeg faktisk gjorde det. Du vet, livet. Travelt og sånt.
Men magefølelsen.. den fikk meg til å gå til slutt, og da fant de en svulst som hadde vokst seg så stor at den hadde begynt å titte utenfor livmorhalsen, som fort kan gi spredning til buken. Tenk hadde jeg ventet bare noen uker lenger..

- Annonse -

Livmorhalsprøve kan tas hos fastlege, gratis hos jordmor på helsestasjon, privatklinikk, gynekologen.. De står det med åpne armer og vil så gjerne at så mange som mulig jevnlig tar den prøven. Det ønsker jeg også.
Ikke gjør som meg. Ikke vent.
Det koster så mye.
#sjekkdeg

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av MARNA HAUGEN (@marnahaugen)


Det er virkelig flott at du deler dette med alle Marna, det er viktig å sjekke seg. La oss sende mange hyggelige ord til Marna som er så åpen og modig, og tør å dele dette med alle. 

LES OGSÅ: Dette er detaljene fra begravelsen til Dronning Elizabeth – slik blir den

Del gjerne denne artikkelen å hjelp henne å spre det viktige budskapet. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -