Annonse

Marna Haugen Burøe avslører ny status om kreftdiagnosen – «Jeg har fått svar på prøvene!»

Av

Marna Haugen Burøe er en av Norges største bloggere, og har blitt kjent som Komikerfrue.
Hun er gift med stand up komikeren Ørjan Bruøe. I sommer avslørte hun på bloggen sin at hun hadde blitt rammet av kreft i livmoren!

Nå har hun delt et nytt innlegg på bloggen sin der hun deler gode nyheter!
Hun har nå vært å tatt nye tester på Radiumhospitalet og har ventet på prøvene, nå har de endelig kommet.
Avtalen er at legen skal ringe henne så fort prøvene er klare.

bloggen sin skriver hun følgende om samtalen med legen:
Kan du snakke? Spør legen. Eh, jeg står midt i gangen på skolen, jeg.. «-Ok, men jeg har bare gode nyheter altså» kom det fra legen. Plutselig hørte jeg hverken pokemon eller pepperkakemas. Jeg hørte kun det legen sa;


«-Svarene dine fra den siste prøven har kommet og den viste ingen kreftceller.»

Jeg måtte holde meg fra å hoppe i taket og hyle ut. Jeg ser på Ørjan som ser på meg og blir blank i øynene mens han tar et godt tak rundt Theodor, som også kom ut fra klasserommet, og kysser han på hodet.

Hun jubler av glede da hun får den god beskjeden! Hun er veldig glad for at hun nå slipper å bekymre seg over dette, men innrømmer at det vil ta litt tid før det synker inn, skriver hun på bloggen sin.


Dette var virkelig gode nyheter Marna! Vi er så utrolig glade på dine vegne!
Nå kan du nyte julen med familie og venner, og bare kose deg. 

La oss sende henne mange hjerter og gode ord.

LES OGSÅ: Sønnen på 17 måneder går på scenen midt under pappaens konsert – Bare få sekunder senere, jubler hele salen!

Her kan du følge hennes blogg: Komikerfrue.no

Forsidebilde: Instagram skjermdump / komikerfrue

Relaterte artikler