12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisMarit Bjørgen med ærlige ord om tilværelsen - etter at hun ble...

Marit Bjørgen med ærlige ord om tilværelsen – etter at hun ble mamma

- Annonse -

Marit Bjørgen, kjent for sine mange triumfer i skisporet, har nå tatt steget inn i en ny og spennende fase i livet: morsrollen. Nylig delte hun sine tanker rundt denne overgangen og de mange følelsene som kommer med det å være en ny mamma.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Birgit Skarstein (@birgitskarstein)

- Annonse -

Den tidligere skidronningen, som nå har blitt mor til to, åpner opp om det faktum at livet med små barn er en kontinuerlig læringsprosess. Det å bli mor har vist seg å være en reise full av uventede utfordringer, men også utallige gleder. Hun deler åpent at morsrollen har både sine oppturer og nedturer, og at den er fylt med både glede og utmattelse.

Bjørgen har oppdaget at det ikke finnes noen manual for morskapet, og hun lærer noe nytt hver dag. Hun deler at hun gjør sitt beste for å være en god mor, men at hun også lærer av sine feil. Denne ærligheten rundt morsrollens realiteter er forfriskende og relaterbar for mange nye mødre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Marit Bjørgen (@mabjoerg)

- Annonse -

Hun uttrykker også den enorme kjærligheten hun føler for sine barn. Til tross for de daglige utfordringene, forteller Bjørgen at gledene ved morskapet langt overstiger utfordringene. Hun deler at det å se barna vokse og utvikle seg er en utrolig belønning.

Bjørgen viser på en inspirerende måte hvordan hun omfavner denne nye fasen i livet sitt. Selv om hun er en av Norges mest suksessrike idrettsutøvere, viser hun at hun, akkurat som enhver annen forelder, opplever usikkerhet, feil og triumfer i morsrollen.

Til Klikk.no har hun sagt følgende:
– I dag kan jeg kose meg, senke skuldrene, slippe stresset med å levere, prestere og gjøre den jobben som kreves for å være på topp. Nå kan jeg nyte en bedre frokost og ta en dag fri fra trening. Det er et roligere liv.

Gjennom å dele sine personlige erfaringer som mor, tilbyr Bjørgen et innblikk i livet etter idrettskarrieren, og viser at overgangen fra å være en toppidrettsutøver til å bli mor er en reise som er like utfordrende som den er givende.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Marit Bjørgen (@mabjoerg)

Hun fortalte også dette til bladet:
– Vi har fokus på å få hverdagen til å gå rundt og fungere, og trives med det. Det er jo flest hverdager. Så føler jeg meg heldig som ikke har en «åtte-til-fire-jobb». Jeg har ikke angret på at jeg la opp.


Målet hennes for 2023 er å kose seg masse med guttene sine og nyte livet med familien.
Hun har fortsatt mange prosjekter på gang og syns dette er veldig givende.

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Kristoffer Sørensen deler ærlige ord etter The Voice exit: «Jeg kunne ikke..»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -