-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisMarion Ravn deler herlige bilder før hun blir mamma - bare vent...

Marion Ravn deler herlige bilder før hun blir mamma – bare vent til du ser babymagen!

- Annonse -

Med en imponerende musikkarriere som strekker seg fra den internasjonale suksessen som en del av duoen M2M til hennes vellykkede solokarriere, har Marion Ravn(39) begeistret publikum verden over med sin unike stemme og gripende tekster. Gjennom årene har hun vist seg som en allsidig og kreativ kunstner, og hennes musikalske reise har vært preget av lidenskap og dedikasjon.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Marion Ravn (@marionravn)

- Annonse -

I mai kunne Marion Ravn avsløre den gledelige nyheten om at hun venter sitt første barn. Denne sommeren har vært spesiell for henne, da hun vanligvis er å finne på festivaler enten på scenen eller blant publikum. På Instagram har hun delt et innlegg som sammenligner hvordan sommeren var i fjor med hvordan den er nå som gravid sanger.
«Meg på festival i år vs meg på festival i fjor»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Marion Ravn (@marionravn)

Marion har tidligere nevnt at hun har funnet lykken på nytt via Tinder, da hun gjestet NRK-programmet «Lindmo» i begynnelsen av februar. Hun har valgt å holde forholdet privat og har uttalt at hennes møte med denne spesielle personen, som hun kaller sin «HMS-sjef,» har hatt stor innvirkning på hennes siste album «Ti ville hester».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Marion Ravn (@marionravn)

- Annonse -

Marion stråler av glede over den kommende tilveksten til familien, og bildene av hennes voksende babymage viser tydelig kjærligheten og spenningen hun føler. Vi ønsker Marion alt godt med fremtiden og gratulerer henne med den kommende ankomsten av sitt lille mirakel!

LES OGSÅ: Dette er Aksel Lund Svindals ærlige ord om den kommende familieforøkelsen: «Jeg kommer til..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -