10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisMari Maurstad med gladmelding - som alle burde få med seg: «Å...

Mari Maurstad med gladmelding – som alle burde få med seg: «Å FY SØREN..»

- Annonse -

Mari Maurstad startet sin skuespillerkarriere ved å debutere i Shakespeares Kong Lear på Den Nationale Scene i Bergen i 1978. Hun har vært en fast ansatt på Nationaltheatret siden 1981 og har i tillegg deltatt i en rekke TV-programmer og bidratt som stemmeskuespiller i animerte produksjoner, deriblant som Dolly Duck og Ole, Dole og Doffen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Mari Maurstad (@vetlamauri)

- Annonse -

Maurstad har også gitt ut flere CD-er og bøker i løpet av sin karriere. I 2007 deltok hun i TV 2-programmet Skal vi danse sammen med svenske Jan-Eric Fransson, men ble stemt ut av konkurransen senere samme år.

Hun har også engasjert seg i bærekraftige prosjekter for barn og ungdom i Sør-Afrika gjennom organisasjonen Zulufadder. Og i den forbindelse har hun nå delt et rørende innlegg som treffer oss rett i hjertet. Dette er hva hun har skrevet med sine egne ord på Instagram:

– Å FY SØREN, folkens. SÅ UTROLIG GENERØSE venner jeg har! 😍💥 Tusen millioner takk for bidragene til Zulufadder!! Jeg har ikke sjekket vipps og bankkonto ennå, men detaljer kommer! På Facebook- innsamlingen kom vi imål! Wiiii!🥳Og folk har virkelig vært SÅ GENERØSE! (Denne UTROLIG DUMME snømannen lagde jeg idag, for å si takk! Han smiler så godt han kan. FOR en nyyydelig dag!❤🧡)

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Mari Maurstad (@vetlamauri)

- Annonse -

Dette var virkelig en inspirerende beskjed å få med seg, og en flott snømann hun har laget for anledningen. Del gjerne videre slik at flere får med seg denne rørende oppdateringen. 

LES OGSÅ: Hesten går bort til kvinnen som ligger i snøen – sekunder senere skjer det utrolige

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -