12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisMari Maurstad med følelsesladet familiebeskjed: «Døde på...»

Mari Maurstad med følelsesladet familiebeskjed: «Døde på…»

- Annonse -

Mari Maurstad er en av Norges mest kjente skuespillere, kjent for sitt brede spekter av roller på både scene og skjerm. Født i 1957, har hun en lang karriere bak seg der hun har medvirket i både komedier og dramaer.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Mari Maurstad (@vetlamauri)

- Annonse -

Maurstad kommer fra en kunstnerisk familie; hun er datter av skuespilleren Alfred Maurstad. Hun er også kjent for sin stemme, da hun har gitt stemme til flere animerte karakterer i norske versjoner av kjente barnefilmer.

Gjennom årene har Mari Maurstad bevist sin allsidighet som skuespiller, fra teaterstykker til TV-serier og filmer. Med sin karismatiske tilstedeværelse og evne til å portrettere et bredt spekter av karakterer, har hun blitt en skattet skikkelse i det norske underholdningslandskapet.

På Instagram så deler hun ofte ting ifra sitt eget liv. Nå har hun delt en rørende familiebeskjed. Denne gangen skriver hun om sin kjære bestemor. Dette er hva hun har skrevet med sine egne ord:


- Annonse -

– Ja, sjå her! No har eg vaska og strøkje og knytta og DER har eg fått på meg alle bestemor sine klede etter mange oppmodingar( Jeg trodde egentlig hun var litt tykk, men de passet meg perfekt, så hun var ikke SÅ TYKK😆. Ikke snakket hun nynorsk heller.🤣 )Hun kom fra Stavanger. Var verdens beste Besta. 😍Fikk kongens fortjenestemedalje i gull også.🫅🥳 (Døde på ugreit vis da jeg var 14.)😔 Men HURRA for de fine klærne hennes! De skal brukes!!

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Mari Maurstad (@vetlamauri)

Det er virkelig flott at hun tar i bruk de gamle klærne. Gjenbruk er virkelig en flott ting for miljøet og samfunnet. Del gjerne videre slik at enda flere får med seg dette. 

LES OGSÅ: Vår Staude med ærlig oppdatering, rett før God morgen Norge starter-  dette sier hun

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -