-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisMari Maurstad deler ærlig beskjed om forholdet til ektemannen: «Jeg bare er...»

Mari Maurstad deler ærlig beskjed om forholdet til ektemannen: «Jeg bare er…»

- Annonse -

Den folkekjære skuespilleren Mari Maurstad(65) fikk sin debut på Den Nasjonale Scene i Bergen i 1978 i Shakespeares «Kong Lear». Hun var fast ansatt på Nationaltheatret siden 1981, og hun har medvirket i mange forskjellige TV-programmer.
Mari har også dubbet en rekke tegnefilmer og lånt sin stemme til Dolly Duck og Ole, Dole og Doffen, og hun har også utgitt flere bøker.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Mari Maurstad (@vetlamauri)

- Annonse -

Mari Maurstad er gift med cellisten Aage Kvalbein(75), og sammen har de sønnene Stinius, Scott og Aslak.
Paret traff hverandre i teateret i 1985, hvor Mari sto på scenen og Aage satt i orkestergraven med sin cello og beundret den vakre forførende huldra «Den grønnkledde».
«Hun var så flott, en nydelig dame og en dyktig skuespiller. Jeg tenkte at hun var uoppnåelig, sa Aage Kvalbein

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Mari Maurstad (@vetlamauri)


«Jeg husker at jeg syntes Aage var veldig pen, og så var han stille. Det var plass til meg der han var. Jeg skjønte at han likte meg også, det var litt overraskende. I utgangspunktet tenkte jeg at en person som ham ikke ville være interessert i meg. Jeg er bråkete. Bortsett fra på hytta, hvor ingen av oss sier noe, forteller Mari ifølge Her og Nå.
Paret har vært gift i 35 år og de har vært sammen i 37 år.
«I dag har Aage og jeg korallbryllupsdag. 😍 35 år! Asiatisk restaurant var det nærmeste vi kom koraller idag. Vi går for 35 år til! (Eller gjør vi egentlig det?)»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Mari Maurstad (@vetlamauri)

- Annonse -

Sammen har de i dag en velfungerende symbiose og gir hverandre rom i hverdagen. Aage lager maten og tar klesvasken, mens Mari rydder og gjør det pent.
«Vi krangler aldri. Av og til hvis jeg bare er sur eller sliten, kan jeg forsøke å starte en krangel. Men da klarer Aage alltid å runde det av sånn at det ikke blir noe av den. Aage er det snilleste mennesket jeg vet om», sier Mari.

LES OGSÅ: Fotballspilleren overrasker publikum da han plutselig tar gitaren og mikronen –  bare vent til han åpner munnen

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -