10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisMari Maurstad deler ærlig beskjed - etter det triste som har skjedd

Mari Maurstad deler ærlig beskjed – etter det triste som har skjedd

- Annonse -

Mari Maurstad er en av Norges mest kjente og folkekjære skuespillere. Hun har gjennom sin lange karriere gjort seg bemerket på teaterscenen, hvor hun har spilt et stort antall ulike roller. Hun er anerkjent for sitt talent og evne til å bringe liv til scenen, og hennes opptredener har begeistret publikum gjennom årene.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Mari Maurstad (@vetlamauri)

- Annonse -

I nyere tid har Mari også blitt en kjent TV-profil. Sammen med sønnene Scott, Aslak og Stinius, har hun deltatt i flere TV-programmer som har vært populære blant det norske publikummet. I programmet «Sofa» har hun underholdt seerne med sin positivitet, humor og engasjement.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Mari Maurstad (@vetlamauri)

Men det er ikke bare Mari som er blitt en populær TV-personlighet. Også hennes sønner har gjort seg bemerket på skjermen. Stinius deltok i datingprogrammet «Love IRL» i høst, mens storebror Aslak var en av deltakerne i «Farmen Kjendis». Eldstemann Scott har også vært involvert i «Farmen»-eventyret, hvor han har vært fortellerstemmen som har formidlet alt som har skjedd inne på gården.

- Annonse -

Mari er også aktiv på sosiale medier og deler jevnlig bilder på Instagram. Der får følgerne hennes innblikk i både hverdagen, familien og jobben.

Nylig ble det kjent at NRK-programmet «Kåss til kvelds» blir tatt av skjermen etter syv sesonger. Programmet var ledet av Else Kåss Furuseth og Markus Neby.
Nå har hun delt en ærlig melding på Instagram om hva hun syns om det hele, dette er hva hun har skrevet med sine egne ord:

– På gravølet til «Kåss til kvelds».🙈 Hvorfor i all verden skal NRK slutte med DET!? Man gledet seg jo i dagevis til å se det!!🍷🍸🥳 Takk for ALT!❤❤ Markus og Else

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Mari Maurstad (@vetlamauri)


Det er utrolig trist at programmet er avsluttet av NRK. Det er mange som har fulgt med på dette i lang tid. Det er også samtidig godt å se hvordan Mari tar vare på sine gode venner. 

LES OGSÅ: Lothepus avslører sitt neste store prosjekt – dette burde alle få med seg!

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -