Annonse

Mannen tror han får en Apple Watch av fruen – Men pakken skjuler en vanvittig overraskelse!

Av

Bortsett fra å se den doble linjene på en graviditetstest, er en av de mest spennende delene det å finne ut hvordan du vil kunngjøre graviditeten til venner og familie.
Og alle mennesker blir overlykkelig for å bli mor og far, og foreldre og svigerforeldre gleder seg til snart å bli bestemor og bestefar.

Enten du velger å ringe dem opp og rope det ut i telefonen, eller bruke de neste ukene på å lage en slagplan for en nøye planlagt graviditetskunngjøring som de vil huske for alltid.

Det er ikke noe mer verdifullt enn å få livets gave, ikke sant?
Denne kvinnen hadde bestemt seg for å overraske sin mann med en unik bursdagsgave.
Med mannens bursdag på vei opp, trodde en kvinne at en Apple Watch ville være en fin overraskelse. Og hvem vil vel ikke ha den nyeste delen av bærbar teknologi?

Bilde: Youtube

Før hun ga ham bursdagsgaven sin, ba hun ham lukke øynene. Hun trakk ut en eske som tilsynelatende lignet veldig på et Apple Watch etui, som også har ligget relativt synlig framme.
Han får beskjed om å lukke øynene for han har en gave i vente, og han er nok fryktelig spent og forventer nok en Apple Wach, men da han får esken å åpner den blir han helt satt ut!
For der ligger det en graviditetstest som viser positivt, de venter barn og han skal bli pappa!
For en bursdagsgave!

Se video av her:

For en fantastisk overraskelske! Denne dagen vil han nok aldri glemme!
Del gjerne videre dette rørende øyeblikket! LES OGSÅ: Det er veldig få som klarer denne matteoppgaven: Hvilket tall er det?

Relaterte artikler