4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemDyrMannen starter å spille en rockelåt på gitaren - sekunder senere gjør...

Mannen starter å spille en rockelåt på gitaren – sekunder senere gjør papegøyen det utrolige

- Annonse -

Papegøyer er flotte kjæledyr. Men hva med en snakkende papegøye? Eller kanskje enda bedre, hva med en syngende papegøye?
En video med en amatørgitarist og hans forsanger, «Tico the parrot», har fått over 3,5 millioner visninger, og det er mange som ønsker seg mer fra denne sjarmerende rockeren.

Frank har en YouTube-kanal hvor han laster opp videoer når han spiller gitar til rockeklassikere av blant andre band som The Beatles, Led Zeppelin og Guns n’ Roses.
Den doble gulhodede amazonaspapegøyen hans spiller hovedrollen i dem og gir en forbløffende melodiøs vokal.

- Annonse -

En lytter kalte til og med fuglen en «reinkarnasjon av Axl Rose». Selv om Guns N’ Roses-frontmannen er levende og rocka, var det noe sammenligningsgrunnlag der.
Frank har tidligere deltatt på ‘The Kelly Clarkson Show’ for å snakke om deres magiske duo. Frank sa at han satte seg ned for å spille gitar i løpet av de første ukene av Covid-19 lockdown da han så Tico bli veldig begeistret. Frank bestemte seg for å spille gitar ved siden av papegøyen og innså raskt at papegøyen sang og han elsket det.

Han begynte å filme deres lille jamsession og delte videoen med familie og venner. Og før han visste ordet av det ble det også en stor suksess på nettet.

Se video og hør Frank fortelle om forholdet til Tito her:

- Annonse -

Del gjerne videre med dine dyrevenner, dette er virkelig herlig. 

LES OGSÅ: «Sommerhytta» paret Ibrahim og Sara med nedslående beskjed: «Tårer og..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -