Annonse

Mannen skulle levere tilbake adoptiv hunden, men da ser han lapp som endrer alt!

Av

I den lille byen mannen hadde flyttet til, virket alle til å være svært vennlige. De hilste på ham når han var ute og gikk, og de var veldig åpne og hyggelige.
Mannen hadde bodd der i seks måneder, og merket da at det var noe han manglet. Derfor hadde han hunden Reggie på tilvenning hjemme hos seg.
Hunden og mannen kom ikke helt overens. Derfor ville mannen returnere Reggie, og lette etter nummeret da han fant brevet fra hundens forrige eier. Det brevet forandret alt.

Bilde: Kilde

På omplasseringshjemmet fortalte de mannen at den store, sorte Labradorens navn var Reggie. Mannen hadde sett reklamen om å kunne adoptere Reggie på TV.
Han valgte å ta med Reggie hjem sammen med alt utstyret, papirer og lekene hans. Der var også brevet fra eieren.
Reggie ville ikke svare ham og heller ikke lyde de kommandoene han skulle ha lært. Han var ikke samarbeidsvillig, og vi ble irriterte på hverandre fortalte mannen.
Han ble derfor svært overrasket da han leste brevet fra den forrige eieren. I brevet stod det at forrige eier var soldat i hæren og het Paul Mallory.
Han hadde ingen mulighet til å ta vare på hunden sin for han skulle tjenestegjøre i Irak. Han forklarte videre at hunden elsket tennisballer, og advarte om å være forsiktig nær trafikk.

Bilde: Kilde

Paul Mallory forklarte hvordan han hadde trent hunden sin og hvilke kommandoer han brukte. Han fortalte også at han pleide
ta hunden med i bilen, og da satt den pent i baksetet uten å klage eller bjeffe.  Hunden elsker å være med ham rundt over alt, og hilse på mennesker.
Det har alltid bare vært hunden og Paul Mallory, han hadde aldri vært gift.  Han mener det nok vil være en overgang for hunden, og oppfordrer
ny eier til å gi hunden tiden han trenger i sin nye tilværelse. Og så kommer det en stor overraskelse i brevet at hunden ikke heter Reggie.

Bilde: Kilde

Reggies virkelige navn er Tank. Paul Mallory forklarer at han har ingen familie som kunne ta seg av Tank. Han fikk derfor gjort en avtale med
kompanisjefen om at når alt var klar for avreisen til Paul Mallory, først da kunne Tank bli satt opp for adopsjon. Kompanisjefen ringte selv til
omplasseringshjemmet med den beskjeden. Paul Mallory hadde en siste forespørsel om at Tanks nye eier måtte behandle ham som familie og elske ham.
Han ønsket ny eier lykke til, og om ny eier kunne gi ham et godnattkyss hver kveld fra ham.

Her kan du se brevet som ble lagt igjen:


Bilde:Kilde

Paul Mallory hadde også lagt ved en utførlig liste over hva Tank pleier å spise, og når han spiser.
Det var også nyttig informasjon om hvilken veterinær han pleier å bruke. Etter å ha lest brevet fra den forrige eieren, forandret dette alt for forholdet mellom Tank og den nye eieren.

Del videre om du også ble rørt av dette rørende brevet fra forrige eier!

LES OGSÅ: Med sin hemmelige hobby- Gleder han hundrevis av barn! Han har et hjerte av gull!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler