-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemHistorierMannen ser et barn som kryper bortover gulvet på flyet - sekunder...

Mannen ser et barn som kryper bortover gulvet på flyet – sekunder senere skjer det utrolige

- Annonse -

Reise med baby kan være en utfordring for mange foreldre, spesielt når man må fly. Det er ikke uvanlig at babyer blir enerverende og utmattede i trange fly, noe som kan være stressende for både barnet og foreldrene. En Tiktok-bruker kan imidlertid ha funnet en løsning på dette problemet.

Da Darcey (@darceomatic), en TikToker og skjønnlitterær forfatter, satt på et fly, så hun en far som lot babyen sin få litt øvelse uten å forlate sin egen plass. Dette kan være en genial måte å håndtere stresset som følger med å reise med baby, spesielt på lange flyreiser. Foreldrene kan føle seg stresset av følelsene til andre passasjerer, i tillegg til de normale stressorene ved å være forelder. Denne faren hadde imidlertid alt under kontroll.

Bilde: TikTok
- Annonse -

En video som har fått stor oppmerksomhet viser en baby som kryper bort fra faren sin, bare for å bli trukket tilbake av buksebeltet. Dette skapte en tredemølle-lignende effekt, slik at babyen kunne krype uten å komme for langt unna faren sin. Videoen har allerede blitt sett over én million ganger.

Her kan du se den morsomme filmen.

@darceomatic Parenting seen on recent London flight. #adorable #kids #toddlersoftiktok #kidlit #kidsonplanes ##kidsonthego #authorsoftiktok #parenting #parentinghacks #parentingtips ♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) – Sia

- Annonse -

Del gjerne videre slik at flere av dine venner kan få et stort smil om munnen. 

LES OGSÅ: Ingvild Flugstad Østberg deler en sørgelig beskjed

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -