15 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemMenneskerMannen reiser seg plutselig på flyet - sekunder senere skjer det vanvittige!

Mannen reiser seg plutselig på flyet – sekunder senere skjer det vanvittige!

- Annonse -

Tenk deg å være på et overfylt fly, du er utålmodig etter å komme deg hjem eller komme dit du skal, og en mann reiser seg og begynner å nynne på melodien «Stand by Me».
Det er ikke det at sangen er så optimistisk eller spesielt fengende, det er bare at teksten på en måte fester seg med deg, og det betyr noe for mange mennesker.
Mens alle sitter og bare tolererer flyturen, reiser det seg opp en mann og begynner å synge ‘Stand by Me’, og snart får han selskap av noen få andre kvinner, og etter hvert noen flere for å fullføre koret.

«The Kingdom Choir» fremførte en gjengivelse av den klassiske soul låten «Stand By Me» på et British Airways fly til Australia.
Koret er ganske godt kjent i Storbritannia, faktisk så godt kjent at de ble bedt av prins Charles om å opptre i bryllupet til tidligere prins Harry og Meghan Markel!

Bilde: Youtube
- Annonse -

Emily Coen, global PR-sjef for BA, sa: «Passasjerene var henrykte og overrasket da de var slitne etter en så lang flytur»
Medlemmer av koret hadde diskret satt seg på flyet før de reiste seg en etter en mot slutten av flyturen for å underholde intetanende passasjerer.

Opptredenen deres ble mottatt med spenning og jubel og mange passasjerer tok frem telefonene sine for å filme begivenheten mens andre reiste seg for å danse og synge med.

Se den herlige filmen fra flyet her

Del gjerne videre om du ble like imponert som oss. 
Trykk på deleknappen du finner nederst i artikkelen.
Hva hadde du gjort om dette hadde skjedd med deg? 

- Annonse -

LES OGSÅ: Hver gang vi møtes: TIX med ny avsløring i forbindelse med programmet «Ja, jeg har…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -