Annonse

Mannen lager en spesialsykkel for sin syke kone – Resultatet er fantastisk!

Av

Mesteparten av deres 50-års ekteskap har Bill og Glad Forward elsket å være ute på sykkeltur sammen.
Det har vært en regelmessig aktivitet for dem og de festet til og med stoler på syklene sine slik at barna deres kunne få være med på tur når de var små.

Bilde: YouTube skjermdump/Why God

Så når Glads helse ble dårligere som et resultat av Alzheimers, så det ut til at parets daglige sykkeltur hadde kommet til veis ende.
Men Bill hadde ikke lyst til å gi seg, han var fast bestemt på ikke å la det skje, så han designet det han nå kaller for «The Bike Chair».

YouTube/WhyGod

Han kontaktet en venn for å få hjelp med å utføre sitt unike sykkeldesign. Fronten på sykkelen er designet som en rullestol med styrehåndtak på hver side.
«The Bike Chair» har nå blitt kommersiell. Det har vært stor som etterspørsel etter sykkelen fra verden. Siden det er et lite selskap, gjør de sitt beste for å prøve å utvide og nå alle de kan.
«Jeg regner det ikke som noen byrde, jeg regner det som et stort privilegium å ta vare på den jeg har elsket alle disse årene. Hun er prinsessen min og jeg er hennes William, og jeg ville ikke ha det på noen annen måte.», sier Bill.


Se video og hør paret selv fortelle om deres inspirerende liv her:

Del gjerne videre denne rørende historien med dine venner. 

LES OGSÅ: Han bor i denne lille boksen når han er på sykkeltur! Det er helt utrolig hva som finnes på innsiden!

Relaterte artikler