14.2 C
Oslo
mandag, september 21, 2020
Hjem Historier Mannen klager på matpakka kona har laget til han - Da tar...

Mannen klager på matpakka kona har laget til han – Da tar kona en genial hevn, han aldri vil glemme!

- Annonse -

Det kan være godt å ha god sans for humor når man skal være en god kone og mamma noen ganger, og en kvinne som heter Loz Archer har virkelig en herlig humor.
Da mannen hennes spøkefullt klaget over at hun ikke hadde kuttet opp brødskivene i matpakka, dukket ideen hennes opp at det det var på tide å slå tilbake med en søt liten hevn.
Loz var mer en nok opptatt med å prøve å få sin to år gamle sønn til å spise frokost om morgenen mens hun også lagde lunsj til mannen sin før han satte kursen mot jobb.
Det er nok mange som kjenner seg igjen i det å ha en travel morgen, alt som skal ordnes før alle kan komme avgårde til barnehage, skole og jobb.

Da Los var ute og gikk med den lille sønnen, møtte hun på sjefen til mannen sin. Han fortalte at mannen henne ikke var så fornøyd med henne, for han hadde klaget på jobben om at hun ikke hadde delt brødskivene hans i to.

- Annonse -

Mannen hennes sendte henne et bilde av lunsjen sin og spøkte: “Har du ikke engang skåret dem opp? Hva, er jeg et dyr nå? ”
Da bestemte hun seg for å få slutt på hans morsomheter en gang for alle, så dagen etter lagde hun en ny matpakke med litt mer kreativitet enn tidligere!
Da Steve åpnet matpakken var den virkelig kuttet opp, lunsjen så ut som en stor penis med kjønnshår.

Bilde: mumslounge

- Annonse -

«Han syntes det var morsomt, men sa at jeg kuttet så mye av smørbrødet for å lage kunstverket, at han fremdeles sultet resten av dagen,» fniste Loz.

«Kanskje jeg ble litt vel kreativ med kjønnshåret med ost, sier Loz til Kidspot.
Etter det bestemte Loz seg for å dele sin sandwich kreasjon på Facebook i tilfelle det er andre mødre der ute som er lei av å lage lunsjer hver dag og trengte litt inspirasjon.

HA HA! Her fikk han seg en lærepenge for livet!
Del gjerne videre en god latter med dine venner i dag!

LES OGSÅ: Han spør papegøyen om han elsker han – Hele internett vrir seg i latter av svaret!

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

- Annonse -

MEST POPULÆRE

Mobilen til 15 åringen eksploderte – Nå vi han advare andre mot den skjulte faren!

Colton Pingree fra California, USA, sovnet mens telefonen hans sto på lading med en bærbar lader, ifølge Daily Mail. Dette er vel noe mange kan...

Nå forteller Runar Søgaard sannheten om livet med Carola; «Jag har varit tyst i alla år»!

Runar Devik Søgaard (53) er norsk ledelseskonsulent og musikkonsulent og bosatt i Stockholm. Han er viseadministrerende direktør i «The Academy of Scandinavian Leadership», men eier...

Tiril Sjåstad Christiansen deler gode nyheter midt i graviditeten!

Farmen programlederen Tiril Sjåstad Christiansen(25) og Stian Lauritsen gleder seg nå til å bli foreldre. Egentlig skulle paret ha giftet seg og hatt drømmebryllup i...

Stacy(31) gikk ned 90 kilo på 1,5 år – Med enkle disse enkle forandringene!

Stacy Blair sa hun hadde et "aha" øyeblikk for tre år siden som motiverte henne til å forandre livet sitt, og til slutt miste...