Annonse

Mannen hjelper en uheldig fremmed –  Tre år senere blir han sjokkert når han finner ut hvem hun egentlig er!

Av

Man kan komme langt med å utføre små, gode handlinger. Det fikk Chris Wright oppleve! En dag, på vei til kirken med familien sin, kjørte han forbi en kvinne som gikk langs veien.
Han slapp av familien utenfor kirken og kjørte tilbake til der han hadde sett kvinnen.


Det viste seg at bilen til kvinnen var tom for bensin og at hun var på vei til en bensinstasjon. Hun hadde bare 40 kroner på seg. Kvinnen, som heter TunDe Hector, skulle få oppleve ekte medmenneskelighet. Chris fylte ikke bare opp hele bensinkannen hennes, han gav henne også alle pengene han hadde på seg. Etterpå kjørte han TunDe tilbake til bilen hennes, og dro selv tilbake til kirken.

Bilde: Facebook skjermbilde

Tre år frem i tid skulle de to fremmede møtes igjen. Chris sin mor var blitt alvorlig syk og familien hennes ansatte hjelpepleier for å bistå henne i hverdagen. En dag Chris og familien var på besøk hos moren hans, fortalte en av hjelpepleierne om en hendelse for tre år siden. Hun beskrev hvordan en totalt fremmed hadde hjulpet henne da bilen hennes var gått tom for bensin. Det var da det gikk opp for Chris; hjelpepleieren til moren var TunDe Hector!

Chris er overbevist om at det var skjebnen som førte TunDe tilbake inn i livene deres.
Da moren hans døde, ba han folk om å heller donere penger til TunDe slik at hun endelig kunne få råd til å begynne på sykepleierutdanningen hun alltid hadde drømt om.
Måten Chris har hjulpet TunDe på er hjertevarmende.


Verden hadde vært et bedre sted om flere gjorde som Chris! Små, gode handlinger kan virkelig gjøre en forskjell i noens liv.
Her kan du se filmen! 

Del videre denne sterke historien med dine venner!

LES OGSÅ: De hørte en hund som ropte på hjelp fra det iskalde vannet. Se hva som skjer når brannmennene kommer!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler