Annonse

Mannen hennes dør av dette bittet! Nå advarer kvinnen andre fra å gjøre sammen feilen!

Av

Vi mennesker vet at ingen lever evig. Likevel, når døden kommer plutselig og uventet, er det virkelig smertefullt.
Dette gjelder spesielt når de går bort av årsaker som kan unngås.
Det var det som skjedde med en kvinne ved navn Crissy Naticchia, som måtte begrave mannen sin 25 år etter at han ble bitt av en flått.

Bilde: Kilde

Crissy deler nå sin historie i håp om å hjelpe andre kvinner som befinner seg i lignende vanskeligheter. Hun beskriver følelsene om det hun og hennes familie opplever.
«Min sønn, nå på videregående skole, har ingen far til å rettlede han videre i livet, å snakke med ham om jenter, for å hjelpe ham å velge en høyskole- eller å se han ved alle disse milepælene. For min mann handlet alt om familien hans – han gjorde alt for oss, betingelsesløst – som vi tok for gitt, som de fleste gjør. Nå som han ikke er her, føler vi oss fortapt og redde og alene. » sier Crissy.

Bilde: Kilde

Crissys ektemann hadde jobbet utrettelig for å bli i bedre form. I løpet av ekteskapet ble han nesten aldri syk.
Når han fikk feber etter bittet, visste Crissy at noe måtte være galt. Hun tok ham umiddelbart til legevakten.
Han svettet så enormt at hun ble tvunget til å bytte sengetøy og klær. Han ble diagnostisert med nyreinfeksjon og fikk antibiotika.
Dessverre kostet denne feilaktige diagnosen han livet!


Bilde: Kilde

Sykdommen utviklet seg raskt. I løpet av 12 timer skjedde det enorme forandringer, fra å være helt frisk til å være koblet til maskiner som pustet for ham.
Etter noen dager på sykehuset fikk han riktig diagnose, men da var det for sent. Det faktum at han ikke hadde milt er det som gjorde at sykdommen utviklet seg så raskt.
Dette er en meningsløs tragedie, og Chrissy gjør nå alt hun kan for at mannen hennes ikke døde forgjeves med opplyse resten av verden om hva som har skjedd.
Chrissy`s ektemann fikk diagnose «Babesia» en kryssbåren sykdom som angriper de røde blodcellene, fordi han ikke hadde milt var infeksjonen svært alvorlig.

Hjelp Chrissy med å spre budskapet med alle du kjenner! Dette er viktig informasjon som kan redde liv!

LES OGSÅ: Slik kan du unngå flåttbitt i sommer – følg disse tipsene. Spre budskapet!


Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler