Annonse

Mannen forteller kona at «hans ord er lov» – da tar kona hevn!

Av

Mannen forteller kona at «hans ord er lov» – da tar kona hevn

Mannen hadde akkurat lest ferdig boken « Du kan være mannen i huset i ditt»

Han stormet inn på kjøkkenet og sa:


  • Fra nå av er det jeg som er mannen i huset og mitt ord er lov. Du skal lage gourmet middag i kveld, og når jeg har spist opp serverer du en lekker dessert. Og etter middagen går du opp med meg og vi skal gjøre akkurat som jeg vil! Etterpå gjør du klart et bad så jeg kan slappe av. Og du skal vaske ryggen min, tørke meg tørr og hente badekåpen. Så skal du massere føttene og hendene mine. Og i morgen, gjett hvem som skal kle på meg og gre håret mitt?

Da svarte kona:

  • Det må i tilfellet være begravelsesagenten det!

Del videre om du også fikk deg en god latter! Del litt godt humør i dag!


Les også denne: Det ringer på ytterdøren og en eldre dame kommer ut å åpner …


Relaterte artikler