15 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemHelseMannen forlot henne fem dager etter at hun fikk slag – men...

Mannen forlot henne fem dager etter at hun fikk slag – men se henne i dag 7 år etter!

- Annonse -

Kjærlighet sies å være en av hovedårsakene til vår eksistens på denne planeten. Det gir deg styrke til å kjempe.
Mens kjærlighet kan være en spesiell hendelse som løfter essensen av din eksistens til et annet nivå, kan hjertesorg eller mangel på kjærlighet være nedslående.
Riona Kelly(37) fra West Yorkshire i England er et vitnesbyrd om hva det vil si å oppleve både den oppløftende og den stygge siden av kjærlighet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Riona Murdoch (@rionakelly_offical)

- Annonse -

Riona Kelly fikk et massivt slag i 2015 som lammet henne fra livet og ned. Selv om hun ikke husker nøyaktig hvordan det skjedde, hevder hun å ha falt ned en hel trapp og sønnen måtte ringe etter hjelp umiddelbart.
Legene forklarte at bilulykken Riona hadde vært i 18 måneder tidligere hadde skadet ryggmargen, og da fallet i trappen så inntraff var det ingenting de kunne gjøre. Riona ville aldri kunne gå alene igjen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Riona Murdoch (@rionakelly_offical)

«Etter å ha lidd av et slag måtte jeg ikke bare håndtere lammelser, men jeg måtte håndtere å miste partneren min gjennom 14 år», sa Riona ifølge Metro.
Rionas eksmann, Richard, ba tilsynelatende om skilsmisse, bare noen dager etter sykehusoppholdet!

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Riona Murdoch (@rionakelly_offical)

- Annonse -

«Etter at han ba meg om skilsmisse, ble jeg stående helt alene. Etter fem dager på sykehuset ble jeg fortalt at det ville ta meg seks måneder til ett år å bli frisk.
Når jeg ser tilbake, var jeg elendig i ekteskapet mitt, men vi hadde bygget et liv sammen og hadde ansvar. Det var den tiden jeg trengte mannen min mest.»

Til tross for tilbakeslagene, klarte Kelly å holde seg sterk for sine fire barn og tok sine første skritt bare åtte uker etter med hjelpemidler.
«Første gang jeg gikk ut i rullestol trodde jeg at alle så på meg, jeg hatet det og hatet meg selv. Hvis noen hadde gitt meg valget ville jeg ha avsluttet livet mitt, jeg ville ikke leve lenger.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Riona Murdoch (@rionakelly_offical)

Men ved hjelp av leger, oppmuntring fra venner og familie klarte hun å bygge nok til styrke til å flytte ut av sykehuset på fire måneder.
Da hun var på bena igjen la hun ut et innlegg om hjelp fra en personlig trener på Facebook-siden sin, for å finne noen som kunne hjelpe henne å fortsette og bli sterkere og komme seg helt på beina igjen.
Ikke bare møtte hun den beste personlige treneren hun kunne ha bedt om på det tidspunktet, hun endte også opp med å møte drømmemannen Keith Mason, som er 35 år gammel.


Se video og hør Riona og Keith fortelle her:

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

LES OGSÅ: Helene Olafsen snakker ut om graviditets ryktene – dette er hennes egne ord

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -