8.1 C
Oslo
mandag, mai 17, 2021
Hjem Helse Mannen får vite at kjæresten skal dø av kreft - Han oppfyller...

Mannen får vite at kjæresten skal dø av kreft – Han oppfyller hennes siste ønske

- Annonse -

I september anbefalte legen 29 år gamle Laurin Bank, fra South Carolina, USA, om å flytte bryllupsdatoen for han var ikke sikker på om hun ville leve 24. mars, som var deres bryllupsdato, men hun sa «Nei».
For denne datoen var helt spesiell for dem.

«Vi følte at å flytte den datoen var det samme som gi etter for kreften og la den bestemme over våre liv. Vi ville ikke gi etter. Det var vårt mål … og jeg var i stand til å gå ned midtgangen til min mann. Jeg var i stand til å danse med ham, og jeg trengte ikke rullestol eller oksygen. Jeg gjorde det jeg gjorde det.» sa Laura
Laurin ble diagnostisert med stadium to i brystkreft i september 2014. Hun gjennomgikk kjemoterapi, stråling og en dobbel mastektomi før hun ble erklært kreftfri i april 2015.

Publisert av Laurin Long Bank Lørdag 9. juli 2016

- Annonse -

«Da jeg fikk vite at jeg var kreftfri, følte jeg meg ekstatisk». Jeg følte meg fri og at jeg hadde fått livet mitt tilbake. Og jeg var mer klar enn noensinne til å leve livet mitt.», sa hun til People.

Michael og Laurin traff hverandre på en nett dating side. På LoveWhatMatters forteller Michael i et hjerteskjærende innlegg om sorgen etter å ha mistet sin elskede kone.

Publisert av Laurin Long Bank Mandag 8. mai 2017

Her skriver han at han ikke falt for Laurin ved første øyeblikk, men han var imponert over at hun la ut et smilende bilde av seg selv uten hår på datingsiden.
«Jeg ble imponert av hennes mot, at hun turte å vise seg frem sånn. Etter en stund bestemte jeg meg for å sende en melding til henne», skriver Michael.

- Annonse -

Og de fikk fort kontakt med hverandre, etter noen få samtaler bestemte de seg for å treffes, og resten er historie.
I årene som gikk reiste de rundt i verden for å oppleve mest mulig, og ved Niagara fall bestemte Michael seg for fri til denne fantastiske kvinnen som han elsket. Og Laurin svarte ja. Men ikke lang tid etter fikk Laurin dødsbeskjeden, kreften var tilbake!
Da bestemte Michael seg for å fremskynde bryllupet. Han ville gi henne en siste vidunderlig opplevelse, hun skulle få sitt drømmebryllup!

Publisert av Laurin Long Bank Søndag 25. mars 2018

Og de fikk et drømmebryllup, men bare måneder senere sovnet Laurin i sin manns armer, i deres felles hjem.
«Vi visste at vår tid var kort, men vi trodde at vi hadde måneder igjen, ikke timer. Laurin kunne ikke bli bekvem noen steder. Jeg tilbrakte kvelden med å hjelpe til så mye jeg kunne – vi fortsatte å gi henne morfin hvert 15. minutt, som ikke virket engang. Så løftet jeg henne opp og bar henne til senga vår. Innen noen minutter hadde hun gått bort», skriver Michael.


Denne historien fikk en trist men lykkelig slutt, det var flott at han valgte å gjøre dette for henne. 
Hvil i fred. 

Send gjerne videre denne historien til dine venner, det er vakkert og rørende. 

LES OGSÅ: Den slitne kvinnen skulle gifte seg –  Få timer senere kan ikke mannen tro sine egne øyne!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Jenta måtte amputere begge beina som 8 åring – 25 år senere gjør hun noe ingen hadde forventet

Oksana Bondarchuk hadde ikke den enkleste start på livet da hun ble født i...

Katarina Flatland avslører nye utfordringer med helsen- etter hun ble mor

Katarina Flatland har gjort en god karriere på tv-skjermen, og har gang på gang...

Dagens utfordring! Kan du finne katten som har gjemt seg i matboden?

Det er flere grunner til at katter skjuler seg, og for de fleste katter...

Prinsesse Märtha Louise med rørende ord til Maud Angelica på 18-årsdagen – Se de unike bildene!

Nå har datteren til Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn blitt 18 år. Den...

Barna er på vei til å bli bortført av en mann – men da gjør den 12 år gamle jenta noe uventet!

Mange undervurderer båndet mellom søstre, men etter denne historien vil ingen tvile på den...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -