Annonse

Mann finner en dødende mor i bilen, når hun åpner øynene hvisker hun 4 ord som endrer alt!

Av

Hvert år mister mange mennesker livet i bilulykker. Det jobbes kontinuerlig med sikkerheten både langs veiene og større krav til trafikksikrebiler, dessverre er det ikke til å unngå ulykker.
Her belyses nettopp dette, og hvor viktig det er med trafikksikkerhet. Og viktigheten med at sjåførene er årvåkne og at de følger med på veien.

Bilde: Facebook

21 år gamle Valery Arreola-Rodriguez var alene mor til to sønner, og hun var i 8 måned i sitt tredje svangeskap.
Hun hadde vært ute og spist middag med familien da hun fikk motorstopp på veien hjem 7. januar i år.

Dessverre endte det i en stor tragedie.


Valery forstod at noe var galt med bilen, og fikk kjørt ut på ve iskulderen der hun stoppet og ringte til sin far for hjelp. Mens hun snakker med sin far kommer det en pickup i høy fart, og kjører rett inn i bilen med Valery og barna.

Det var et kraftig sammenstøt, og bilen fikk store skader i sammenstøtet. I telefonen var fremdeles Valerys far, og satt hjelpeløs og lyttet til den kraftige kollisjonen.

Martin Junglas var øyenvitne til ulykken og var den første som løp til for å hjelpe.
Han løp rett til førersetet for å sjekke sjåføren, forteller han til Fox17. Der fant han en hardt skadet og høygravid Valery, og hun strevde med å puste. Hun fikk ikke til å si så mye, men hun åpnet øynene og så på Martin og spurte; « Er barna mine ok?»


Bilde: Youtube skjermbilde

Bilen var et kaos og den ene gutten, 5 år gamle Max var alt blitt reddet ut av bilen, den andre, 3 år gamle Memo satt med beina fastklemt.
Han skyndte seg derfor til Memo som hang over forsetet. Men Memo pustet ikke, så Martin fikk rettet gutten opp og startet munn til munn metoden. På tredje innblåsing startet han å puste igjen selv.

Valery satt fast mellom førersetet og hjulet, men hun tenkte ikke på seg selv og sine egne smerter. Hun var bare opptatt av om barna var uskadet og om de fikk den hjelpen de trengte.

Ambulanse personell kom raskt til stedet, de kjørte Valery og sønnen Memo til akuttmottaket. Hennes andre sønn Max slapp fra det hele på mirakuløst vis og fikk bare noen skrammer i ansiktet etter den kraftige smellen.

Legene jobbet lenge for å redde Valery og hennes ufødte sønn Emilio, dessverre var det ikke mulig å redde dem, de var for hardt skadet. Valery og det ufødte barnet ble drep.
Det var en vond beskjed å få for familien, men de ventet også på beskjed om hvordan det ville gå med 3 år gamle Memo. Han hadde brudd i begge bein, brudd i skallen og skader i en skulder, i tillegg hadde han indre blødninger.

Legene gjorde så godt de kunne, men livet til lille Memo var heller ikke mulig å redde. Han ble også drept i denne tragiske ulykken.
« Han kjempet til siste slutt og vi vet at han nå er uten smerter og har fått hvile » har familien skrevet på sin side GoFoundMe. (link; https://www.gofundme.com/4z05hf4)

Bilde: Facebook / LetzyPerez

Familien sitter igjen med trøsten i at Valery fikk høre at de gjorde det de kunne for hennes barn, og at de var trygge før hun døde.
At det ikke gikk så bra med Memo visse de ikke før etter hun døde av skadene sine.
Valery gjorde alt hun kunne for sine sønner, hun var en sterk enslig mor og hadde flere jobber, og prioriterte all sin ledige tid til guttene. Guttene manglet aldri noe, og hun var alltid der for dem.

Det ble startet en innsamlingsaksjon for å dekke kostnadene til begravelsen, for å hjelpe Valerys slektninger med det. Du finner den her; Gofundme)
I skrivende stund har det kommet inn nesten kr. 140.000,- fra venner og ukjente.

Bilde: Facebook

På siden takker familien for alle bidrag til Valery og Emilios begravelse, det vil og dekke de medisinske utgiftene etter ulykken. Pengene forvaltes av guttenes onkel, Valerys svoger Jay Medina.

Føreren av bilen som kolliderte i bilen til Valery kunne bli tiltalt for uaktsom kjøring, i følge Woodtv.
Dersom han blir dømt er straffen et år i fengsel og en større bot. Sies det i en pressemelding fra Kent County.
Dersom føreren av pickup’en hadde vært mer oppmerksom, kunne ulykken vært unngått.

En familie er blitt knust av at denne føreren ikke hadde øynene på veien, en hjerteskjærende historie å lese.

Se video av nyhetene etter ulykken her:

Vern om dine nære og kjære, og lev i nuet. Man vet aldri hva morgendagen bringer!

Del denne tragiske hendelsen med dine venner, slik at vi sammen kan få økt fokus på trafikksikkerhet!

LES OGSÅ: En mors siste farvel med sin 3 år gamle sønn – hans siste 4 ord er hjerteskjærende!

Forsidebilde: Kilde

 

Relaterte artikler