Annonse

En mann bestemte seg for å finne ut hvordan hans kone skulle reagere om han forlot henne………

Av

En mann bestemte seg for å finne ut hvordan hans kone skulle reagere om han forlot henne………
uten å fortelle hvor han hadde dratt. Han skrev derfor et brev til henne der han forklarte at han var lei av henne og ikke ville bo sammen med henne lengre.

Etter han hadde skrevet brevet la han det på nattbordet, så la han seg under sengen.

Senere når kona kom hjem så hun brevet og leste det, og gjorde et liten anmerkning på baksiden. Så begynte hun å synge samtidig som hun byttet klær. Når hun var ferdig tok hun fram telefonen og ringte en samtale:

  • Hei, elskling, jeg skal bare kle meg, siden kommer jeg over til deg, den andre idioten har endelig forstått at jeg har vært utro, og nå har han reist. Jeg var helt dum i hodet når jeg giftet meg med han, jeg skulle ønske jeg hadde truffet deg tidligere. Vi ses snart!

Hun la på og nynnet og forlot soverommet.

Mannen krøp fram fra sitt gjemmested. Han var helt knust og tårene rant. Han bestemte seg for å se hva hun hadde notert bak på lappen. Kanskje det var en ledetråd om hvem den andre mannen var?


Når har tok opp lappen leste han:

  • Jeg så føttene dine Johan, jeg går til butikken og kjøper brød!

Så moralen her må være: Bråk ikke med en smart kvinne, du kommer til å tape!

LES OGSÅ: Sønnen til bonden hadde gjort naboens datter gravid! Ha ha! Tårene triller!


DEL VIDERE om du også fikk deg en god latter! 

Relaterte artikler