Annonse

Man kan dø hjemme også sier bestefaren til Samuel – Nå skal de ut på ny tur!

Av

Samuel Massie(25) ble plutselig media kjendis da båten Berserk forliste under en ekspedisjon i Antarktis i 2011.
Berserk forsvant sporløst i Sørishavet, og det var kun Jarle Andhøy og Samuel Massie som returnerte fra ekspedisjonen.
De seilte senere tilbake til ulykkesstedet hvor Berserk forliste, angivelig for å finne fortøyningsutstyr og annet utstyr som ble plassert på land, samt gjøre et forsøk på å finne Berserk i området der signalene fra nødpeilesenderen ble lokalisert.

Ekspedisjonen ble til en tv-serie, «Jakten på Berserk», og som kanskje de fleste vet, Berserk ble ikke funnet.
I ettertid har Samuel vært på flere ekspedisjoner. Nå har han fått oppmerksomhet i forbindelse med serien på TV2 «Samuel og bestefar», hvor vi blir kjent med forholdet Samuel har til sin kreftsyke bestefar.

Nå legger de to ut på en ny reise, selv om bestefaren er kreftsyk. De kreves en omfattende helsesjekk av bestefaren før de legger ut på tur.

Turen går til Sydpolen og Antarktis.
«Vi skal fly fra Sør-Afrika til Antarktis. Deretter skal vi gå 15 mil på ski ut til det sydligste punktet, sier Massie til TV 2.
Bestefaren tar dette med knusende ro, «man kan dø hjemme også» sier han.

Forrige gang han var på tur med Samuel var han også dårlig, men på turen ble han bedre. Samuel mener det gjorde godt for psyken og det var det som utgjorde hele forskjellen.
«Etter tre dager på tur sto han og tok armhevinger ved badebassenget mens han ropte: «Se på meg, Samuel!»
Vi ønsker de en riktig god tur til isøde!Del videre og ønsk Samuel og bestefaren en riktig god reise! Det er så flott det Samuel gjør for sin bestefar. 

Relaterte artikler