3.9 C
Oslo
tirsdag, november 10, 2020
Hjem Familie Mammaen til Liam(13), oppdaget at han plutselig ble syk - Da hun...

Mammaen til Liam(13), oppdaget at han plutselig ble syk – Da hun så et bilde, skjønte hun hva de hadde gjort med han!

- Annonse -

Liam gikk i syvende klasse på ungdomsskolen i Garden City i New York, da marerittet begynte. Hans lidenskap har i årevis vært fotball. Han er en utmerket spiller som elsker Manchester United, og spilte på et lokalt fotball lag i mange år. Da han ble kvalifisert for det høyt ansette ungdomsskole laget var han en stolt gutt.

Men det var to medspillere som imidlertid ikke var glade for at Liam kom inn på laget.
«De gikk virkelig mot ham. De fortsatte å spørre hvordan han kom med på laget, og at han sugde, og at han ikke var god nok.» sa moren Deirdre O`Brien til abcnews.

- Annonse -

Moren merket at det skjedde en endring med Liam, han hadde alltid vært en glad og aktiv gutt, som sykler, spiller fotball og elsker å leke. Men, så endret han seg, han ble stille og han ønsket ikke å delta i aktiviteter, han ville heller være hjemme med foreldrene.

I want to send out a Thank You to the World for all the support for my son Liam! #weststandwithliam
I know he will be back better than ever!

Publisert av Deirdre Fell- O’brien Onsdag 25. oktober 2017

Liam, en snill og følsom sjel med et stort irsk fregnete ansikt, holdt sin angst for seg selv – i hele syvende klasse. Og når Liam en dag kom hjem fra skolen å overleverte IPhonen sin til moren da forsto hun at her var det noe helt galt, og Liam fortalt at mobilen bare forårsaket «for mye drama.»

Publisert av Deirdre Fell- O’brien Fredag 20. oktober 2017

Han ble mer og mer innesluttet og han ble bare tynnere og tynnere, moren bestemte seg for at dette skulle hun til bunns i, og til slutt innrømmet Liam hvor ille han hadde det på skolen. Han fortalte at han hadde blitt mobbet i et helt år, hver eneste dag. Hans «venner» ga han kallenavn for å latterliggjøre han, de presset ham, slo ham og at han var elendig i fotball og at han burde ta livet av seg.

- Annonse -

Moren tok kontakt med skolen og foreldre, men det ble vist lite forståelse for problemet. Da bestemte Deirdre seg for å komme med en kraftig redegjørelse for den påståtte mobbingen av hennes sønn, Liam, og alt han måtte tåle, i et offentlig Facebook-innlegg som siden har gått viralt, og fått mange tusen reaksjoner og likes.

«Kanskje det vil beskytte et annet barn i fremtiden, bare ved å øke bevisstheten. Hvis vi ikke kan beskytte våre barn, så har vi mislyktes som et samfunn og som foreldre, det er bare forferdelig,» sa faren til Liam, Keith O’Brien, ABC News.

Liam ble innlagt på Cohen Children’s Medical Center, og ble senere overført til Princeton Medical Center i Princeton, New Jersey, hvor han har vært siden.
«I utgangspunktet diagnosen var spiseforstyrrelse og depresjon som hadde blitt forårsaket av kontinuerlig mobbing,» sa faren Keith.

Responsen på sosiale medier var enorm! Mennesker fra hele verden kontaktet familien, og noen lagde til og med egne t-skjorter og klistremerker for å støtte Liam og alle andre barn som blir mobbet.


Og etter ti ukers behandling hadde Liam kvittet seg med depresjonen og spisevansker. Den modige gutten gjorde også noe fantastisk, han gikk tilbake til skolen og begynte på fotballaget igjen!

La oss dele denne historien videre for å hylle denne fantastiske gutten som deler sin historie. Mobbing er virkelig ikke greit! Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet.

LES OGSÅ: Liam(8) faller av sykkelen og må på sykehuset for å sy 7 sting – 8 dager senere dør han!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Tyver forsøker å rane baren, men da viser den 85 år gamle oldefaren hvem som er sjefen!

En 85 år gammel oldefar som klarte å takle ranere med avsagd hagle og...

Sissel Kyrkjebø gjør sin helt spesielle tolkning av en gammel klassiker – Hårene reiser seg umiddelbart

Sissel Kyrkjebø(51), hele Norges sangfugl og et sentralt navn innen populærmusikk siden hun ble...

Pappaen lar sin nervøse datter få velge klærne til klassebildet – Nå blir hun hyllet av alle for valget!

Et skolebilde av denne mini superheltinnen har nå gått viralt takket være et Reddit-innlegg...

Mannen padler nedover elven – Plutselig ser han noe som beveger seg i skogen!

Akkurat som menneskelige babyer, krever også hunder endeløse mengder med pleie, omsorg og kjærlighet...

10 åringen synger Freddie Mercury sin klassiker – Dommerne bryter ut i tårer!

Musikk kan formidle et bredt spekter av følelser til de som lytter til det....
- Annonse -

MEST POPULÆRE

Dette er Knut Marius sine egne ord etter Stjernekamp seieren: « For et kjør….»

Det var en veldig spennende finale i Stjernekamp 2020. Sandra Lyng Haugen og Knut Marius Djupvik møttes i en forrykende finale.   Se dette innlegget på Instagram   Første...

Petter Northug har tatt et nytt valg – Etter den tragiske hendelsen

Petter Northug har igjennom mange år vunnet mange hjerter igjennom ski sporten. Det var aldri et skirenn som var spennende, uten at Northug var en...

Slottet med ny oppdatering: Dette er grunnen til at Kong Harald ble innlagt

Fredag 25. september la slottet ut en pressemelding, der de informerte om at kongen hadde blitt innlagt på Rikshospitalet. Det stod ikke noe om...
- Annonse -