-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemFamilieMammaen går inn til tvillingene(4) om morgenen og finner begge døde -...

Mammaen går inn til tvillingene(4) om morgenen og finner begge døde – ufattelig trist

- Annonse -

En hjerteknusende tragedie har rammet en familie i Florida i USA, etter at to fire år gamle tvillinger, Kellan og Aurora, angivelig døde etter at et lokk ble lukket på en kiste mens de lekte. Det som skulle være en uskyldig lekestund, endte i en uforklarlig mareritt for foreldrene.

Jacksonville Sheriff’s Office startet en etterforskning etter at de fant de to barna i hjemmet sitt den 25. august. Det som møtte dem var en scene som ingen foreldre noensinne burde oppleve.

The most perfect beings to have ever existed..
🩷💚 Mommy LoVes you both more than you will ever know..

Publisert av Sadie Myers Søndag 10. september 2023

- Annonse -

Moren, Sadie Myers, delte den hjerteskjærende historien på Facebook, der hun beskrev hvordan de mistet tvillingene på tragisk vis.
«De gikk stille og rolig tom for oksygen og gikk bort etter noen timer, mens de sov og koste sammen. De visste ikke engang hva som foregikk,» skrev hun.
På den skjebnesvangre dagen hadde tvillingenes far, Don Starr, lagt dem til sengs mens Sadie var på jobb. Sadie kom hjem senere, sjekket at barna hadde spist middag og lagt seg, og gikk også til sengs. Det hun ikke visste, var at lekekistene deres var både lufttett og lydtette når den ble lukket.

💚💙🩷

Publisert av Sadie Myers Søndag 10. september 2023

Tidlig neste morgen våknet tvillingene og bestemte seg for å leke på rommet sitt i stedet for å sove videre. De endte opp med å «kose seg» inne i en sedertrelekekiste, en vane de hadde med å sove på «rare» steder. Uten at foreldrene visste det, har en av tvillingene beveget seg eller sparket under søvnen, og lokket på lekekisten ble lukket.

Warning: Heavy Subject Matter…
Not many will know the pain of losing two children at the same time and losing them in a…

Publisert av Sadie Myers Søndag 3. september 2023

Mamma Sadie, uttrykte sin forferdelse over det tragiske utfallet og håpet at det var en større mening bak denne smertefulle tragedien.
«Jeg må tro at det er noe i universet som valgte dem – kanskje for å beskytte dem mot en fremtidig tragedie – eller fordi sjelen deres rett og slett var for perfekt for denne verden…» skriver hun.


- Annonse -

Familien, venner og samfunnet i Jacksonville sørger over de små englene, Kellan og Aurora, som nå hviler i fred. Vi sender våre varmeste tanker til den berørte familien i denne tunge tiden.

LES OGSÅ: Ukrainsk bonde har funnet en genial løsning for å fjerne miner –  bare vent til du ser løsningen

Del gjerne videre slik at dine venner og familie får med seg denne triste historien. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -