Annonse

Mammaen vil finne ut hva som skjer hjemme når hun ikke er tilstede –  skjult kamera får internett til å dø av latter!

Av

Denne pappaen er et prakteksempel på hvordan du kan være nær barna dine og virkelig ha det gøy sammen. Og lage gode minner som vil vare livet ut!

Mammaen ble utrolig overrasket da hun kom hjem den dagen og skulle spille av opptaket. Hun fikk seg en god latter og en ting var sikkert, hennes mann var en fantastisk pappa!

Rujeana er mor til to barn, og hun har mye på dagsorden og har en travel hverdag. Hun deler ansvaret med pappaen. Hun ville sette opp et kamera for å fange alle de søte tingene barna gjorde, så hun kunne dele det med besteforeldrene siden de bor langt unna.


Bilde: Youtube skjermbilde

Rujeana gjemte kameraet i stuen, uten å fortelle det til noen – ikke engang mannen sin. Hennes mål var å fange hennes barns morsomme øyeblikk på film, men i stedet fikk hun noe mye mer morsomt: mannen hennes danset på kameraet!

En dag Rujeana, var ute av huset, gjorde denne pappa noe helt spesielt. Barna hadde på TV, og det var god stemning, hun eldste danset foran TV, og hans yngste hoppet rundt i hennes lekeområde. Alt var relativt normalt fra kameraets synspunkt – til pappa kom inn i rommet!

Pappaen holdt på med noe klær, men når han tittet bort på sin datter som danset, la han klærne fra seg på bordet, og begynte straks å danse mot datteren sin. Jenta lyste opp da pappaen ville delta i dansen, for denne pappaen kunne virkelig underholde!


Han hadde virkelig noen gode «moves», og et godt fotarbeid til sangen som ble spilt «Supernatural» av Katy Perry. Dette er en mann som ikke er redd for å ha det gøy med barna sine!

Se videoen og del gjerne med noen som trenger litt glede og en god latter!

Husk å dele videre med dine venner!

Forsidebilde: Youtube skjermbilde

Relaterte artikler