10.5 C
Oslo
tirsdag, juni 6, 2023
HjemFamilieMammaen filmer barnevakten og holder pusten når hun ser hva barnevakten gjør...

Mammaen filmer barnevakten og holder pusten når hun ser hva barnevakten gjør sammen med barnet!

- Annonse -

18 år gamle Delaney Wilson hadde vært ansatt som barnevakt hos Maher-familien i Massachusetts i USA, i flere måneder da hun en dag gjorde noe som overrasket dem alle. Mens hun lekte med barna, sang hun en sang med en stemme som overrasket familien.
Delaney hadde alltid vært en stor fan av musikk, men ingen i familien hadde noen gang hørt henne synge. Da de hørte den vakre stemmen hennes, skjønte de at Delaney hadde et ekte talent.

Nicki Maher filmet Delaney, mens hun leker med Barbie-dukker sammen med datteren og synger fra Disney-filmen «The Little Mermaid». Videoen ble sett over 11,8 millioner på bare en måned.

- Annonse -

I videoen hører vi Nicki hviske til kameraet: «Dette er vår barnepasser», mens Dealney synger «Part of Your World» i bakgrunnen.
Over videoen skrev Nicki at hun prøvde å oppmuntre Delaney til å dele stemmen sin mer, mens Delaney var bare lei seg for hvordan hun så ut i videoen.
Kommentatorene har strømmet inn på TikTok om hennes vakre stemme, og en person skrev:
«Dere har ansatt deres egen Disney-prinsesse!»

@nickiunplugged @delaneyreneemusic so happy you’re in our world 🧜‍♀️ #disney #singer #mom #babysitter #thevoice ♬ original sound – Nicki Marie


Takket være videodelingene hennes, har Delaney fått selvtilliten til å dele sin utrolige sangstemme.
«Det har vært helt sprøtt. Jeg har fått så mange fantastiske muligheter, og jeg har bare møtt så mange fantastiske mennesker som har nådd ut og vært så snille mot meg. Så det har virkelig hjulpet på selvtilliten min, og det gjør meg superglad å vite at folk virkelig ønsker å høre stemmen min,» sier Delaney ifølge ronproject.


Se video og hør hele historien her:

- Annonse -

Del gjerne videre slik at dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Håret til den hjemløse kvinnen er som sement – etter en makeover er hun ikke til å kjenne igjen

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -