Annonse

Mammaen ble sendt hjem fra legen med smertestillende, på lille julaften døde hun av legenes feil!

Av

Fembarnsmoren Ashley Meehan(30), fra Skottland, ble erklært kreftfri i desember 2018, men begynte å oppleve sterke smerter igjen i april.

Hun oppsøkte lege, men ble sendt hjem med smertestillende og morfin
Det hevdes at Meehan, ikke var i stand til å gå på grunn av den uutholdelige smerten i bena og blæren, og hun oppsøkte to ganger, Glasgow’s Queen Elizabeth University Hospital. Men hun fikk ingen skanninger til tross for sin sykehistorie.
Men dessverre, kreften var tilbake.


Samboeren hennes, Peter Potts, bekreftet Meehans bortgang i et emosjonelt innlegg på Facebook. Hun døde 23. desember, til tross for at hun ønsket å tilbringe en siste julemorgen med familien.

Peter skriver:
«19 måneder med å bekjempe oppturer og nedturer med denne forferdelige sykdommen forrige jul – Ashleys endelige ønske / drøm var å ha en siste julemorgen med ungene sine, og vi skulle ha jul 1 dag tidligere.

Dessverre er Ashleys kamp over og hun gikk bort fredelig i hjemmet sitt i går kveld omgitt av familie og venner med alle hun elsket – det er ingen ord som kan beskrive hvor fantastisk person hun var og alle som kjente henne ville si det samme.


Hun var min sjelekompis mitt alt – kjærlighet ved første blikk og hun var personen jeg var ment til å være med resten av livet – livet er så grusomt så urettferdig og hun ga aldri opp og var så modig og kjempet mot slutt for ungene sine».
Den 23. desember sovnet hun inn bare 30 år gammel!»

Så ufattelig trist, julen ble virkelig ikke slik de hadde planlagt. 
La oss legge igjen mange hjerter og sende våre varme klemmer i den tunge tiden til familien.


LES OGSÅ: I 70 år kunne hun ikke forstå hvem som la blomster på graven til sin bror – Plutselig fikk hun vite sannheten!

Relaterte artikler