Annonse

Liten gutt (1) havnet på sykehuset etter et uskyldig kyss – Nå vil moren advare andre mot den skjulte faren!

Av

Demi Boswell fra North Lincolnshire, England, fryktet for Cohens liv etter at han ble syk av herpes simplex-viruset, som forårsaker smertefulle sår over hele ansiktet hans.
Herpes simplex er et forkjølelsessår som er en virusinfeksjon i munnen og på leppene. Det kan være kløende eller smertefullt, men stort sett leger det seg selv, ifølge NHI.

Bilde: Facebook / Demi Boswell

Demi advarer nå andre foreldre om hvor farlig det kan være å gi et barn et tilfeldig kyss.
«Ikke kyss eller berør andres babyer uten å vaske hendene», skriver hun i et innlegg på Facebook.

«Selv om du ikke kan se et forkjølelsessår, kan det være underliggende, så du aner ikke at du har det. Jeg kysser gutten min på leppene hver dag hele dagen, men dette har definitivt åpnet øynene mine nå.
Han har det ikke 100 prosent bra, men han er bedre enn han var»

Bilde: Facebook / Demi Boswell

HSV-1, forkjølelsessår eller herpesvirus, kan lett overføres til babyer og småbarn gjennom noe så enkelt som et kyss og kan vise seg å være dødelig.
Vi oppfordrer alle som er i nærheten av barn om å tenke seg om før de gir et kyss til et lite barn, det kan være smittsomt og dødelig.

Del gjerne videre slik at flere blir oppmerksomme på dette! LES OGSÅ: Gutt (15) klagde over smerter fra et rødt merke på armen – Timer senere på sykehuset oppdager legene det vanvittige!

Relaterte artikler