Annonse

Lilly(6), utfordrer sin pappa til å synge i hotell-lobbyen! Ingen hadde forventet en slik stemme fra denne mannen!

Av

Justin Gigliello sin fantastiske spontane fremføring av «Ave Maria» i Grand Floridian Resort i Disney World, går nå viralt og har blitt en kjempe suksess på sosiale medier.

Da Justin tok med seg familien på ferie til Disney World regnet han med å komme hjem med varige minner, lite visste han, at han ville komme hjem som en viral sensasjon!
Justin tok med seg familien inn i lobbyen på Grand Floridian for å høre pianisten. Han hadde selv mange gode minner fra barndommen her, her hadde han lyttet til musikken og pianisten, nå ville han gjerne dele dette med sin datter, Lilly(6).
Og Lilly var full av glede og danset til musikken, så gikk hun plutselig bort til pianisten og fortalte av pappaen hennes var veldig flink til å synge!

Og det har hun rett i, for Justin startet med vokaltrening når han var 15 år og han har en bachelor i stemme utøvelse. I dag gir han privatundervisning i stemme og piano lære.

Bilde: Youtube skjermbilde

Justin har selv lagt ut videoen og det er hans kone som filmer dette gripende øyeblikket.
Dette skriver han på Twitter:

Hei alle sammen!
«Jeg vil bare dele denne videoen som Disney erfaring! Vi kom til Disney World forrige uke, og min datter spurte pianisten på Grand Floridian om jeg kunne synge mens han spilte. Dette er min syngende Ave Maria på Grand Floridian. Jeg håper du liker det!


Bilde: Youtube skjermbilde

Etter en vakker fremførelse får han en velfortjent hjertelig applaus av publikum!
Her kan du høre han synge!

For en fantastisk stemme, nå ble vi virkelig overrasket! 
Trykk på deleknappen og spre denne filmen videre med dine venner!


LES OGSÅ: Simon tror ikke sine egne ører da 8 åringen synger Celina Dion –  Bare vent til hun starter å synge!

Relaterte artikler