Dette er hva din lillefinger sier om din personlighet! Hvilken lillefinger har du ?

Av

Palmistry er en teknikk som avslører personlighet og karaktertrekk ved å studere størrelsen, formen og linjene på fingrene og hendene. I antikken brukte sannsigere denne teknikken til å bestemme fremtiden for en person ved å se på hendene / fingrene.

Når det gjelder palmeavlesning, er det tre hovedlinjer: livslinjen, hjertelinjen og hodelinjen. Livslinjen starter mellom pekefingeren og tommelen og går mot bunnen av tommelen. Hjertelinjen, som avslører personens følelsesmessige tilstand, kan også være en predikter for ens helse.
Fingernegler er også viktige når det gjelder palmeavlesning, da de forteller mye om persons lykke, helse og karakter.
For eksempel har glatte fingernegler med moderat hardhet en god helse.

Lillefingre kan identifisere tre typer mennesker: type A – type B – type C.

Bilde: Kilde

Type A
Du er en flittig arbeidstaker, litt eksentrisk og arrogant, men du liker ikke løgn, uærlighet og hykleri. Du pleier å holde følelsene dine bevoktet, men du er en god person med et stort hjerte som vil hjelpe andre.

Bilde: Kilde

Type B
Du er litt reservert og sjenert, og du er sjelden den første som nærmer deg en person. Du har en sensitiv sjel og i relasjoner, du er engasjert, lojal og kjærlig. Når du er engasjert i noe, prøver du alt du kan for å fullføre det. Det er verdt å merke seg at du er redd for å bli såret, og selv om folk tror at du ikke trenger noen, trenger du en sjelevenn.


Bilde: Kilde

Type C
Du er en person som føler deg ukomfortabel med det ukjente og liker ikke overraskelser. Du respekterer andres meninger og er åpen for nye ideer. Når det gjelder dine problemer, holder du vanligvis dem til for deg selv. Du vil være omgitt av ærlige og lojale mennesker, som deg selv. Du er ikke en som går å bærer nag til andre, så det er ikke så mye som gjør deg opprørt og sint.

Del videre med dine venner, så de også kan se hva lillefingeren betyr!

LES OGSÅ: Dette er hva din sittestilling avslører om din personlighet! Stemte dette med deg?

 


Forsidebilde: KildeRelaterte artikler