-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemHistorierLillebroren kastet seg foran en bil for å redde søsteren – så...

Lillebroren kastet seg foran en bil for å redde søsteren – så døde han: «Han er en helt..»

- Annonse -

En hjerteskjærende hendelse fant sted i Coram, Long Island i USA, der 13-årige Tyler Philips tragisk mistet livet mens han heroisk reddet sin søster, Krystal Randolph, fra en råkjørende bil.

Uten å nøle, sørget Tyler for at søsteren kom seg unna, men betalte selv den ultimate prisen. Til tross for rask hjelp fra tilskuere og helsepersonell, kunne ikke Tylers liv reddes.
Søskenparet ble truffet mens de gikk i sykkelfeltet langs Granny Road. Tyler dyttet søsteren ut av veien, tok støyten av krasjet, og ble senere erklært død på Stony Brook University Hospital, ifølge longisland.

- Annonse -

Søsteren hans ble også behandlet for mindre skader.
Moren til Tyler, Desirée Mac, uttrykte sin hjertesorg og kjærlighet til sønnen sin i kjølvannet av den tragiske hendelsen. Hun beskrev Tyler som «babyen min» og delte at han var det andre barnet hun fødte, og at han betydde alt for henne.
I et følelsesladet øyeblikk uttalte hun at «det er ingen ord som kan forklare hvordan jeg har det. Babyen min er borte. Han er en helt, men han er borte»

Pexels

Hendelsen har gjort et sterkt inntrykk på lokalsamfunnet og har blitt en påminnelse om de tragiske konsekvensene av uaktsom kjøring.
Tyler Philips’ heroiske handling for å redde sin søster har rørt hjerter over hele verden, og hans minne vil leve videre som en inspirasjon for mange. Det er en viktig påminnelse om den ubetingede kjærligheten mellom søsken, og den ekstraordinære tapperheten som noen mennesker viser selv i ansiktet av overveldende fare.
Se video her:

LES OGSÅ: Paret kjøper et historisk 140 år gammelt hjem – bare vent til du ser på innsiden!

- Annonse -

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -