15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemNyheterKjendisLeif Einar "Lothepus" fikk drømmen knust - Etter den triste beskjeden!

Leif Einar «Lothepus» fikk drømmen knust – Etter den triste beskjeden!

- Annonse -

Leif Einar Lothe(50), alias Lothepus, er TV-kjendis, entreprenør og sanger fra Rogdo i Ullensvang, Hardanger.
Første gang folket ble kjent med Lothepus var gjennom TV serien «Fjorden Cowboys» på TV2. I serien ble vi kjent med kameratene fra Hardanger som sprengte seg vei inn nordmenns hjerter.
Vi kunne følge arbeidskollegaene Joar «Levemann» Førde og Lothepus gjennom sprengningsoppdrag og fartsfylte og elleville reiser i inn og utland.

I 2017 fikk Lothepus sitt store gjennombrudd da han vant «Farmen kjendis». Folket ble kjent med den rappkjefta men sympatiske sprengningsarbeideren.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Tusen takk til alle som har følgt med og ikkje minst dei andre deltakarane på Farmen!! Foto: Alex Iversen/TV 2

Et innlegg delt av Lothepus (@lothepus)

- Annonse -

I 2019 fikk han påvist strupekreft, og etter flere strålebehandlinger kom han seg bra gjennom det og ble frisk og han sluttet å røyke.
Tidligere i år kjøpte han forskningsfartøyet «Johan Ruud» for 2,4 millioner kroner via selskapet Rogdo Trebåtforening, hvor han er styreleder.

- Annonse -

Og han hadde store planer med forskningsskipet, han skulle på langtur rundt Nordpolen, forbi Nordøst- og Nordvestpassasjen.
«Planen er å seile fire måneder i løpet av sommeren, men vi får se om det blir utsatt på grunn av koronareglene i Russland og Canada, sa Lothepus til iTromsø i mars måned.

Nå er planene endret og drømmen er knust på grunn av Coronaepidemien.


«Målet var å seile Nordøst- og Nordvestpassasjen, og selv om Coronaepidemien gjorde alt vanskeligere, trodde jeg at vi skulle klare det likevel. Skal vi klare å komme gjennom Nordøst- og Nordvestpassasjen, må vi dra i begynnelsen av juli. Da har vi fire måneder på oss. Det er nå, eller om ett år. Vi har fått et nei fra kanadiske myndigheter nå, og dessuten ligger det an til problemer med Murmansk og russerne også», sier Leif Einar til Dagbladet.


La oss sende han mange klemmer for å vise at vi bryr oss. Håper han til slutt får gjennomført sin store drøm. 

LES OGSÅ: Psykologen avslører: Dette betyr dine vanligste drømmer!

Forsidebilde: Instagram skjermdump / lothepus

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -