Annonse

Legen undersøkte barnet da noe vokste i magen! Han ble helt sjokkert over det han fant!

Av

For over åtte år siden kunne foreldrene Alissa og Michael Dunn, ønske velkommen til sine to døtre, Isabella og Madeline.
«De var 5 pund, 12 gram og 5 pund, 8 gram, (ca. 2300 gram) så det var perfekt størrelse på de små jentene,» sa Alissa .
«Og de overrasket oss og kom til verden 4. juli, så vi kaller dem våre firecracker babyer.»

Kort etter fødselen la en barnelege merke til at Madelines mage var hoven. Etter videre undersøkelse fikk Alissa og Michael knusende nyheter.
«Da vi først kom dit, sa de at det ikke er kreft. Hun var for ung,» husker Alissa. Men da sier hun, «legen var helt sjokkert», og bekreftet at deres mareritt var sanne.
Madeline hadde en softball-størrelse svulst i stadium 4S Neuroblastoma, en svært sjelden form for kreft funnet hos spedbarn og små barn. Men de dårlige nyhetene stoppet ikke der. Alissa og Michael tok Isabella til en lege som oppdaget at hun, som hennes søster, også hadde kreft i underlivet.
«MR viste at leveren deres var massivt forstørret, ekstremt unormal, og at leveren var fullstendig fylt med svulstceller,» sa Dr. Taub, som diagnostiserte Isabella.
Dr. Taub sa at den beste form for behandling ville være kjemoterapi, og tvillingene ble isolert – selv foreldrene fikk ikke lov til å berøre dem.

Bilde: Kilde

Etter andre runde med kjemoterapi ble tvillingene bedre, og deres helse forbedret seg mirakuløst.
I dag er både Madeline og Isabella friske og glade åtte åringer.

LES OGSÅ: Datteren hennes våkner ikke – Nå ber moren verden om hjelp!

Se den utrolig historien her, og se på jentene i dag!Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler