-13.7 C
Oslo
tirsdag, desember 5, 2023
HjemNyheterKjendisLars Monsen deler sin nye fremtidsbeskjed: «Jeg har...»

Lars Monsen deler sin nye fremtidsbeskjed: «Jeg har…»

- Annonse -

Villmarks- og ekpedisjonsfarer og TV-profil Lars Monsen(59) er mest kjent for sin ekspedisjoner i Canada og på Nordkalotten og fra sine naturreiser i dokumentaren «På tur med Lars Monsen» som gikk på NRK.
Lars Monsens spektakulære solokryssing av Alaska, riktignok ledsaget av hunder og håndholdt kamera som brakte ferden ut til en million nordmenn, ble et vendepunkt.

Publisert av Lars Monsen Fredag 22. april 2022

Lars Monsen har også laget lørdagsunderholdning for NRK med sitt program Monsen på villspor i 2014 i 2015.
I 2018 gikk Monsen turer Minutt for minutt sammen med NRK som en del av Sommeråpent-sendingene. På dagtid gikk sendingene live fra turen, og på kveldstid var han med å lede Sommeråpent sammen med en rekke NRK-profiler. For serien ble han nominert til publikumsprisen under Gullruten 2019.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av LARS MONSEN GEAR (@larsmonsen.no)

- Annonse -

For bare noen få år siden fikk Monsen en overraskelse da han fant et bilde av morfaren sin i samekofte. Han undersøkte saken videre og fant ut at morfaren sto oppført som samisktalende i kirkebøkene i Birtavarre i Kåfjord i Troms.
«Den samiske kulturen står for mye bra, og da er det lett for meg å si at jeg er stolt av å være same.

Jeg har ikke hatt tid til å gi meg i kast med språket ennå, men kommer til å gjøre det. Og når jeg får tid skal jeg også oppsøke mine røtter i Kåfjord, sier Monsen ifølge NRK.
Nylig delte Lars Monsen et innlegg på Facebook hvor han forteller at han har meldt seg inn i det politiske partiet «Nordkalottfolket».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av LARS MONSEN GEAR (@larsmonsen.no)

- Annonse -


I dag har jeg meldt meg inn i Nordkalottfolket! Jeg sikter ikke inn mot vervet som sametingspresident og kommer ikke til å være politisk aktiv, men gjør det fordi Nordkalottfolkets representanter har skjønt mer enn de fleste.
Norsk media, enten det er Dagbladet, Arbeidets Rett eller Sagat er sørgelig opptatt av clickbaits og konfliktbygging, og sprer mye ensidig, dårlig journalistisk håndverk.
Jeg bruker hver sjanse jeg har til å si at det er kult å være same», skriver Monsen.

Del gjerne videre slik at flere får med seg hans oppdatering. 

LES OGSÅ: «Farmen» dramatikk i kulissene – dette ble aldri vist på tv: «Jeg forventer at…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -