Annonse

Lappen den lille gutten gir til politimannen får han til å sprette opp fra stolen sin!

Av

9 år gamle Noah ser seg rundt om i restauranten en morgen og ser en politibetjent som sitt og spiser frokosten sin alene og kjente at han øyeblikkelig ble nervøs og ikke helt visste hvordan han skulle oppføre seg. Så snart han hadde bestemt seg for hva han ville gjøre fortalte han sin mor om planene og det han gjorde fikk denne politibetjenten til å hoppe ut av stolen og han var overveldet av generøsiteten og godheten lille gutten viste.

 

Du skjønner lille Noah selv ønsket å bli politi da han ble stor så når han spurte sin mor om han kunne få si hei til betjenten som satt og spiste frokost like ovenfor de sa hun selvsagt ja. Men den lille gutten ble plutselig litt nervøs og mistet ordene sine, så istedenfor så gjorde han noe som beveget politimannen. Noah som nylig hadde hatt bursdag hadde spart opp pengen han hadde fått i gave og bestemte seg for at han ønsket å betale for politimannens frokost.

 

Moren og Noah fikk tak i en av servitørene og fortalte om den lille guttens plan, så snart de fikk kvitteringen fikk Noah ideen om å skrive en liten ting på den,
med morens hjelp ble dette skriblet ned.Bilde: Facebook/Lakeland PD

 

«Når jeg blir stor ønsker jeg å bli akkurat som deg, takk for alt du gjør for oss»

 

Han tok så med seg kvitteringen og gikk bort til politimannen bord og gav han lappen, politimannen var helt sjokkert over hva den lille gutten hadde gjort og spratt opp av stolen og tok ett bilde med den lille gutten som også var hans største fan. Da han så på lappen Noah hadde gitt han kunne han ikke helt forstå det han leste, men skjønte etter hvert hva den lille gutten hadde gjort og var svært rørt av det. Han sier han har med seg kvitteringen med beskjeden på i lommeboken sin hver eneste dag.Bilde: Facebook/Lakeland PD

 

«Det betydde alt for meg, at jeg fikk bekreftet at jeg skal stå opp om morningen og ta på meg uniformen og gå på jobb for å gjøre akkurat det jeg gjør.
Jeg skal fortsette å gjøre mitt ytterste for å være ett godt forbilde for alle barn der ute»

Del gjerne videre om du syns dette var en god gjerning av den lille gutten.

Relaterte artikler