Annonse

Læreren taper munnen hennes og sender bilde til moren – moren blir helt sønderknust!

Av

Dette må være foreldres verste mareritt å se sitt barn bli utsatt for grusomme handlinger.

Rosa Smith er 27 år og studerer på spesialskole i Michigan. Hun har cerebral parese og er avhengig av rullestol, og hun kan ikke snakke forståelig og er helt avhengig av hjelp fra læreren for å kunne fungere på skolen.

Bilde: Tri-County Electric

Nesa Johnson, er Rosa Smiths lærer på Washtenaw Intermediate School District of Arbor Ann i Michigan.


LES OGSÅ: 5 åring ble mobbet for sitt røde hår!

Bilde: Washington Post

Rosa Smith, er bare 120 cm høy og veier 28 kilo.

Doreen, moren til Rosa, mottok først en tekstmelding med følgende «Hjelp! Hun vil ikke være stille!!!!» Så etterfulgt at et grusomt bilde av Rosa med tape over munnen, moren ble helt sønderknust! Rosa er helt avhengig av å kunne puste gjennom munnen og nesen.


Etter denne hendelsen kontaktet moren advokat for å utarbeide et søksmål mot skolen for deres uaktsomme behandling av Rosa, for det hadde vært flere episoder hvor Rosa hadde vært «uheldig» ifølge skolen.

Rosa, har tidligere kommet hjem med tredjegrads forbrenning på beinet, etter at hun har fått varm kaffe nedover beinet. Doreen, kontaktet skolen etter denne hendelsen, men skolen mente hun selv var skyld i dette da hun revet ned kaffekolben. Moren visste at dette ikke var tilfelle, Rosa ville aldri klare å rive den ned på egenhånd.

Og det hadde vært flere hendelser. Rosa gikk på skolen en dag med forkjølelse, og de stolte på læreren om at hun ville tørke nesen og passe på henne. I stedet låste læreren henne inn på badet i flere timer, og for å rettferdiggjøre dette fortalte læreren at hun gurglet spytt.

Rosa har også kommet hjem med blodig kutt og rifter på armen, og skolen forteller at dette er selvpåført, men igjen, dette kan ikke Rosa klare å gjøre på egenhånd.

Hun har også blitt forlatt utenfor skolens område for å vente på skolebussen, det fortalte en bussjåfør til moren.

Bilde: Washington Post

Doreen tok sin datter øyeblikkelig ut av skolen etter den siste hendelse med tapen over munnen. Det forsto nå omfanget av de alvorlige hendelsen og at det mest sannsynlig ikke hadde vært noe uhell med Rosas skader.

Rosa er nå for gammel til spesialopplæringstjenester, men foreldrene gjør alt de kan for at hun skal ha et fullverdig liv.

Doreen trakk jenta ut av skolen. Ifølge Marko, deres advokat, «ble Rosas foreldre ikke trukket sin datter ut av skolen før de ikke skjønte omfanget av misbruket.»

Rosa er nå for gammel til spesialopplæringstjenester og -programmer, men hun fortsetter å vokse under ledelse av foreldrene sine.

Del videre med dine venner og familie! 

Kilde: washingtonpost
Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler