Annonse

Lady Gaga og Bradley Cooper synger sammen under Oscar gallaen – Gåsehudfaktor!

Av

Når Bradley Cooper og Lady Gaga spilte sammen i den Oscar-nominerte filmen, A Star is Born kommenterte fansen den fantastiske kjemien som stjernene har med hverandre.

Cooper og Gaga har et helt spesielt bånd med hverandre som startet fra første gang skuespilleren hørte Lady Gaga synge, og siden den gang har de to opprettholdt et utrolig nært vennskap både privat og jobb.
Under en nyttårskonsert hvor Lady Gaga fremførte Edith Piafs «La Vie En Rose» hadde ikke Bradley Cooper noe stor kunnskap om henne, men etter denne fremføringen var han helt betatt og han ba om et formelt møte med henne for å diskutere et jobb relatert samarbeid.

Bilde: Youtube skjermbilde

Etter dette ble Cooper invitert hjem til Gagas hus på spagetti og kjøttboller, og de forsto at de hadde mer til felles enn de trodde. Maten spilte en stor rolle, for det viser seg at de har en felles bakgrunn, begge kommer fra italiensk-amerikansk familier på østkysten.


«Jeg vet ikke om jeg noen gang har hatt et nærmere kunstnerisk forhold enn jeg har hatt med Bradley, en nærmere utveksling,» sa hun til Vanity Fair under konferansen Toronto Film Festival.
Det spekuleres blant fansen om det er noe mer mellom dem enn bare et kunstnerisk forhold.

Lady Gaga er nå singel men Bradley er i et forhold med supermodellen Irina Shayk.
Se deres romantiske fremføring av «Shallow» fra filmen A Star is Born her:

Dette er så utrolig vakkert! Del gjerne videre denne flotte fremføringen med dine venner! 
Dele knappen finner du lenger ned på siden! 

Forsidebilde: Youtube skjermbilde


Relaterte artikler