Annonse

Kvinnen ser nabogutten (7) besøke sin bestemor flere ganger om dagen – Hun begynner å gråte når hun forstår hvorfor!

Av

Darrien Middleton var vitne til et veldig søtt øyeblikk for to uker siden som hun måtte dele på Facebook.

Bilde: Kilde

Et bilde av hennes bestemor Wilma Bray som sitter på verandaen sin i Tennessee, med en lite gutt som heter Caleb. Bildet vil varme hjertet ditt.
Darrien jobber på et lokalt sykehus og hun liker å gjøre en forskjell i folks liv. Hun skulle ønske hun kunne vært litt oftere hos bestemoren sin, men det er ikke så enkelt å få tiden til å strekke til når man har heltidsjobb.

Bilde: Facebook / DarrienMiddleton

Bestemoren lider av lungekreft og har fått fjernet en lunge for å gjøre livet hennes bedre, men 6 måneder etter dukker opp nok et mareritt, Wilma har fått brystkreft.
Darrien ville at bestemoren skulle flytte inn til henne, men hun er sta og ønsker ikke å forlate hjemmet sitt hvor hun har bodd i 38 år.
Og nabolaget har vært en velsignelse av vennlighet, og nå har det dukket opp en liten engel som besøker bestemoren hver eneste dag, 4-5 ganger om dagen.
Han lyser opp bestemorens hverdag, lille Caleb på 7 år. Caleb bor sammen med sin bestemor, pappa og to brødre i huset ved siden av Wilma. Han får litt matt av Wilma når hun har litt ekstra, og nå har de to blitt gode venner.


Bilde: Facebook / DarrienMiddleton

Caleb sitter på verandaen med Wilma og de snakker sammen i timevis om alt mulig.

«Jeg er så takknemlig for ham og den kjærligheten han har vist bestemoren min. Jeg vet sikkert at det har hjulpet henne på mange vanskelige dager.
Han vil aldri vite hvor mye jeg virkelig setter pris på ham. Jeg håper en dag han skjønner hvilken innvirkning han har på hennes og mitt liv» sier Darrien.
På Wilmas veranda betyr ikke alder og kjønn noe som helst, det som betyr noe er kjærligheten til hverandre.

Del videre om du syns denne gutten fortjener litt ros for sin flotte handling. 
Alle kan ikke gjøre alt, men alle kan gjøre litt!
LES OGSÅ:  Deres sønn er hjernedød! Foreldrene blir enige om å donere sønnens organer! Bare timer etterpå gjør han noe som sjokkerer legene!

Relaterte artikler