12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemDyrKvinnen ser en hund som er bundet fast i et tre -...

Kvinnen ser en hund som er bundet fast i et tre – plutselig ser hun lappen på hunden

- Annonse -

Nylig ble det oppdaget en 2 år gammel amerikansk bulldog bundet til et tre ved inngangen til Patterson Park i Baltimore i USA. Hunden Duke hadde en lapp festet til seg som forklarte situasjonen.

Stephanie Dagenhart oppdaget hunden mens hun gikk tur med sin egne to hunder. Lappen som fulgte Duke, sa:
«Jeg heter Duke. Her er min favorittleke og mat. Jeg leter etter et nytt hjem.»
Den 32 år gamle folkeskolelæreren trodde nesten ikke sine egne øyne da hun så hunden, ristet av kulde og sannsynligvis også av frykt, bundet fast til et tre i en lokal park.
«Jeg ble lamslått. Jeg bokstavelig talt så til venstre, så til høyre, på jakt etter noen som kunne være hans eier – som om jeg ikke kunne tro hva hjernen min fortalte meg,» sa Dagenhart til today.

Bilde: Youtube skjermdump
- Annonse -

Historien om Duke begynte å spre seg, spesielt etter at Stephanie delte bilder av ham på Facebook for å vise sin fortvilelse over situasjonen. Mange mennesker reagerte sterkt og uttrykte sin frustrasjon. Stephanie ble værende sammen med Duke i kulden mens de ventet på hjelp fra et redningsteam.

Dyrekontrollen kom til slutt til stedet, der naboene allerede hjalp Duke med å holde seg varm og rolig. Etter å ha blitt tatt vel vare på og undersøkt virket det som om han var i god form.

Bilde: Youtube skjermdump

Takket være mye nyhetsdekning av Dukes historie, var det mange som ønsket å adoptere ham. Duke fant til slutt sin perfekte far. Wallace White, en amerikansk soldat, adopterte Duke og ble forelsket i ham ved første møte!Historien om Duke minner oss om viktigheten av å ta vare på kjæledyrene våre og å handle ansvarlig hvis vi ikke kan beholde dem.

- Annonse -

LES OGSÅ: Petter Stordalen med ærlig familie beskjed: «jeg skulle..»

Del gjerne videre med dine venner!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -