-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemDyrKvinnen oppdager plutselig et levende vesen inne i røret - bare vent...

Kvinnen oppdager plutselig et levende vesen inne i røret – bare vent til du ser hva som skjulte seg

- Annonse -

I Greenleigh i Australia, er harmonien mellom mennesker og dyreliv tydelig i hverdagen. Her lever et mangfold av dyrearter i nærområdene til boligeiere som deler sitt liv med det ville bush-landskapet.
Nylig opplevde en huseier en hjerteknusende situasjon da hun oppdaget at en av disse dyrene, en praktfull regnbuefarget fugl kjent som en «crimson rosella,» hadde falt ned i avløpsrøret og satt seg fast.

Å se en slik fantastisk skapning fanget i en så uventet og farlig situasjon var en øyeblikkelig kilde til bekymring.

Bilde: Facebook skjermdump
- Annonse -

Kvinnen som oppdaget den stakkars som satt fast i røret, handlet raskt for å få hjelp. Med et hjerte fylt av bekymring tok hun kontakt med Wildcare Queanbeyan og Demetrius Plumbing and Earthworks, selskapet som hadde installert rørene. Hennes håp var at de kunne ha de nødvendige verktøyene og kompetansen til å demontere røret og frigjøre den lille fuglen.

«Jeg ble fylt av frykt før jeg i det hele tatt ankom,» innrømmet redningsarbeideren Maryanne Gates da hun ble intervjuet av The Dodo.
Etter en nøye vurdering av røret og den nødstedte fuglen, ble det klart at den eneste løsningen var å kutte røret for å frigjøre den lille fuglen.

Bilde: Facebook skjermdump

Rørleggerfirmaet skar en åpning rett over fuglens hode og frigjorde den. Selv om det ikke var noen åpenbare fysiske skader på fuglen, bestemte Maryanne seg for å ta den med seg hjem for overvåkning.
«Det var ingen synlige skader, men den var i sjokk og dehydrert. Jeg tok den med hjem for å gi den fuktighet og varme over natten. Heldigvis kom den seg raskt, og neste morgen spiste den villig eplet og frøet jeg tilbød.»
Maryanne tok forsiktig med seg fuglen tilbake til området der den først ble funnet og slapp den fri. Hun så med ærefrykt på at den vakre regnbuefargede skapningen raskt forente seg med sin familie og fløy mot himmelen.

- Annonse -

LES OGSÅ: Vår Staude deler rørende øyeblikk sammen med sin datter- bare vent til du ser likheten

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne historien. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -