Kvinnen med zebraklær presser seg frem i kassakøen – Hennes handling mot småbarnsmoren blir filmet!

Av

Det er kø i kassen da småbarns-mammaen skal betale for bleier, men hun har ikke nok penger! Da dukker det opp enn eldre kvinne som trenger seg plutselig inn i køen!

Den energisk bestemoren, Carol Flynn bestemte seg for å gå inn og hjelpe en ung mor som ikke hadde penger nok til å betale varene sine på den lokale Walmart butikken i South Dakota, USA.
Det var en tilfeldig handling av godhet, og et privat øyeblikk mellom to kvinner, mens en fremmed fanget opp hele hendelsen på video og postet den på nettet for å inspirere andre.
Carol Flynn, så en ung mor foran seg i kassen, hun fjernet tre av de fire store pakken med bleier i handlekurven.
Hun la bleiene til side da han i kassen fortalte at han ikke kunne gi henne rabatt på alle fire bleie pakken, så hun plukket ut tre pakker og beholdt en.
Da bestemte Carol seg for å handle, hun gikk bort til kassen å la de tre bleie pakkene tilbake i vognen hennes og insisterte på å betale for dem.

Bilde: Youtube

Han som filmet dette helt spesielle øyeblikket på Walmart, Jason Yosino, sa etterpå:
«Min kone og jeg var målløse over hjertevarevarmen og den handlingen av sjenerøsitet. Det finnes noen fantastiske mennesker i denne verden.» sa Jason til Today.

Til slutt takker jenta henne. Den eldre kvinnen forteller henne at hun kan betale for det en annen dag i fremtiden.
«For en måte å avslutte en så vakker dag på å bevitne en slik fantastisk kjærlighetsfull handling. Jeg håper at disse ordene finner frem til den eldre kvinnen som hjalp denne unge jenta. Takk og Gud velsigne deg», skriver Jason.
Den eldre damen var virkelig en engel i hverdagen!
Se hennes generøse handling og del gjerne videre for å spre litt gode nyheter i dag!
Se video her:

Så flott handling av denne kvinnen, spre gjerne litt glede i dag du også ved å dele denne videre. 


LES OGSÅ: Kvinnen ringer nødnummeret for å bestille pizza – Når hun beskriver hva hun skal ha på, rykker politiet øyeblikkelig ut!
Relaterte artikler