-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemHistorierKvinnen leide huset i 20 år - plutselig så får hun en...

Kvinnen leide huset i 20 år – plutselig så får hun en vanvittig overraskelse av huseieren

- Annonse -

Jane Saynor hadde leid samme hus i Melbourne, Australia i 20 år da hennes utleier, John Perrett, plutselig kontaktet henne med en overraskende beskjed. Han hadde bestemt seg for å etterlate huset til henne i sitt testamente.

Jane var forvirret til å begynne med, men skjønte snart at det ikke var noen spøk. John var i de senere stadiene av Parkinsons sykdom og hadde flyttet inn på et sykehjem, men hans sykdom var ikke grunnen til at han valgte å gi huset til Jane.

Bilde: Youtube skjermdump
- Annonse -

Faktisk var John kjent for å være en generøs person som hadde gitt store beløp til lokalsamfunnet gjennom årene, inkludert en gang å donere 19 millioner amerikanske dollar til sykehuset Royal Melbourne’s neurologiske avdeling. Han hadde selv gjennomgått en nyretransplantasjon på denne avdelingen 30 år tidligere, og ville gjerne gi noe tilbake til dem.

Bilde: Youtube skjermdump

John hadde ikke noen barn og hadde derfor bestemt seg for å dele mye av sin rikdom med andre, inkludert Jane. Hun hadde alltid ønsket å eie et hus, og nå hadde hun endelig fått muligheten.

Jane var takknemlig og rørt over Johns generøse gest, og gledet seg til å kunne fortsette å bo i det huset som hadde vært hennes hjem i så mange år. Hun lovte å være en god eier og passe på huset, akkurat som hun hadde gjort mens hun leide det.

- Annonse -

Se den rørende historien her. 

Del gjerne videre denne sterke og rørende historie med dine venner. 

LES OGSÅ: Ingen lege tar jentas symptomer på alvor –  timer senere er hun død!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -