Annonse

Kvinnen kollapset da hun var på vei til sykehuset for å føde – Da oppdaget legene hemmeligheten hun hadde hatt hele livet!

Av

Hannah, var 9 måneder på vei da hun plutselig kollapset og ble sendt øyeblikkelig på sykehuset! Legene avslører en stor hemmelighet som har båret med seg hele livet!

Bilde: Facebook skjermbilde

Tobarns mammaen Hannah bridgewater(29), var gravid i niende måned da hun plutselig kollapset hjemme og ble sendt akutt på sykehuset. Datteren Lexie kom til verden ved keisersnitt.
Legene fant en bemerkelsesverdig cyste på den høyre eggstokken, den var stor som en sitron. Ved nærmere undersøkelser fant legene fragmenter av hår, negler og tenner som matchet Hannahs DNA.
I utgangspunktet trodde legene først at det kunne være Lexies tvilling, men alt tydet på at de var for gamle så det kunne ikke være tilfelle.

Bilde: Facebook skjermbilde

Så det svaret de da kom fram til var at det sannsynligvis tilhørte Hannahs egen tvilling. Og dette har hun båret inni seg siden før hun ble født, uten å vite det.
Til The Mirror forteller Hannah:
«Det finnes flere tvillinger i min familie. Min mamma skulle hatt en tvilling, men mormoren min fikk spontanabort, mine tanter er tvillinger og jeg har også kusiner som er tvillinger»


Bilde: Kilde

Hannahs sjeldne tilstand kan ha vært en sjelden type cystiske teratomer.
En svulst som kan inneholde tenner, hår og bein – som oppstår som et resultat av sen celle deling, og betyr at tvillinger ikke skiller seg helt ut. Den ene kobles via morkaken til moren, mens den andre mindre kobler seg til tvillingens kar, og når det større søsken vokser, blir den minste av de to bare absorbert i magen.
Hannah måtte fjerne høyre eggstokk og hun har tidligere fjernet den venstre. Det gjorde at Hannah gikk inn i en for tidlig overgangsalder i en alder av 23 år og hun kan ikke få flere barn.

Til tross for Hannahs for tidlige overgangsalder, planlegger hun å få flere barn med den nye ektemannen Anthony, 29, gjennom adopsjon. Vi ønsker Hannah lykke til videre i livet!

La oss sammen sende mange varme tanker til Hannah og hennes familie!
LES OGSÅ: Surrugatmor skulle føde tvillinger for et gift par –  Men DNA-testen avslørte noe ubegripelig!

Relaterte artikler