Annonse

Kvinnen kjemper mot brystkreft! Dør 18 timer etter hun fikk sitt siste ønske oppfylt!

Av

Heather Mosher giftet seg i en sykeseng på St. Francis Sykehus rett før jul. Da hadde hun sloss mot brystkreften i et år, bare få timer etter hun hadde lovet sitt hjerte til David Mosher døde hun på sykehuset. Paret forelsket seg i 2015 da de møttes på et swingkurs.

David hadde store planer for å fri til Heather, samme dagen fikk hun diagnosen om brystkreft. Men David hadde likevel tenkt og gå igjennom med frieriet. Dette ville han gjøre fordi han ønsket at hun skulle vite at hun skulle ikke sloss denne kampen alene. Han fridde mens de ridde i hest og kjerre samme kvelden.

De satte fort en bryllupsdato, 30.desember.2017 skulle den store dagen være. Men etter mange forsøk på behandling og flere operasjoner, ble ikke Heather noe bedre. Tilslutt fikk de beskjed om at de burde vurdere og fremskynde bryllupet.


Bilde: Kilde

David synes det er veldig urealistisk å si farvel til sin nye kone, som han bare timer tidligere hadde gitt sine løfter til. Noe av de siste ordene han hørte sin kone si var hennes ekteskapsløfter.

Bilde: Kilde

Bryllupsdagen de egentlig hadde satt etter forlovelsen ble nå Heathers begravelses dag. Noe som er nødt til å være tøft for alle. Heldigvis fikk de sin store dag på sykehuset, men god hjelp av venner og familie som fikset kjole og parykk til Heather, før hennes bortgang. Dette var viktig for dem begge.

Bilde: Kilde

Del videre denne sterke og rørende historien med dine venner!


LES OGSÅ: 9-åringen har uhelbredelig kreft- og har et siste ønske før han skal feire sin siste jul.

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler