-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemDagensKvinnen jobbet som pedofil-jeger for politiet – nå advarer hun om hva...

Kvinnen jobbet som pedofil-jeger for politiet – nå advarer hun om hva overgripere ser etter på nett i bilder av barna dine!

- Annonse -

Det som kan virke som uskyldige barnebilder, kan ha enorm verdi for pedofile på nett.

Pedofile i Norge og utlandet snakker som regel sammen i godt gjemte nettsamfunn. Disse er tungt krypterte, noe som gjør det vanskelig for politiet på nett å finne dem.
Det er her de fritt diskuterer hvordan det er å være pedofil og utveksler barnebilder og overgrepsmateriale på nett.

- Annonse -

En australsk politikvinne, Erin Cash, delte nylig en bloggpost hvor hun forklarer hva pedofile ser etter på nett, basert på hennes erfaring med å lokke til seg og arrestere overgripere.

Her er hva Erin har å si:

– Det har tatt over et tiår for meg å skrive dette innlegget fordi jeg vet at jeg vil gjenoppleve bilder og situasjoner fra min karriere som hjemsøker meg på daglig basis.
Generelt sett, når du tar et bilde av barna dine, tenker du aldri på hva som kan klippes inn eller ut av det bildet digitalt, skriver Erin.

- Annonse -

– Et bilde av din 7-åring i badedrakt på stranden, kan raskt bli et nakenbilde av datteren din med et par klipp og lim i Photoshop. Det er kanskje ikke hennes kropp, men når det først har skjedd blir det redigerte bildet med hennes ansiktet byttet mellom overgripere på nett.

– Jeg ble kvalm når jeg så et bilde av en baby i en bleie og en seksuelt opphisset mann i et sammenklippet bilde. Dette er den forferdelige virkeligheten av forbrytelser mot barn i det 21. århundre. Det er ett bilde spesielt at jeg husker som gir meg til smerte hver dag – en 6 måneder gammel i bare en bleie med det vakreste englesmilet som ligger på en seng – og en naken mann går inn i babyens soverom. Dette barnet så ut som min – eller din baby. Skrekken lå i at jeg ikke trenge gjennom skjermen og redde barnet, noe som ga meg evige riper i hjernen min.

Her er hennes liste over ting å være oppmerksom på når du tar eller legger ut bilder av dine eller andres barn: 
– Er det nok plass til å klippe inn andre på bildet? Er barnet ordentlig kledd?
– Hva står sikkerhetsinnstillingene på Facebook på? Ikke sett dem til «Public» – Kun Facebook-venner av deg skal kunne se bildet, eller enda bedre – ikke legg ut bildet på Facebook i det hele tatt.

Her ser du ting å være obs på med tanke på tenåringer:
– Bilder med poseringen Duck-face eller fisketrut er vanlig byttemateriale i pedoringer.
– Bilder med badetøy eller undertøy har høyere verdi.


Videre anbefales det at foreldre gjør seg kjent med politiets råd rundt overgrep mot barn på nett.

Vær varsom og advar dine Facebook-venner – DEL saken på Facebook!

LES OGSÅ: Politiet advarer: Dette er grunnen til at kvinner alltid burde ha med seg en karabinkrok!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -