Annonse

Kvinnen har hatt langt hår i over 40 år – nå har hun klippet det! Se hennes fantastiske makeover her!

Av

Å føle seg litt nedstemt er et svært vanlig problem som sannsynligvis alle av oss har opplevd på et eller annet tidspunkt. Enten du er mann eller kvinne, og uansett hvor flink du er i virkeligheten, har det sannsynligvis vært tider hvor du har følt deg lite attraktiv. Det å ikke føle seg attraktiv kan bli en selvoppfyllende profeti. Dette kan ha en enorm innvirkning på vår lykke og suksess og kan ha mange konsekvenser.

Det er faktisk mange grunner til at en fantastisk makeover hjelper, det får deg til å føle deg bra, vakker og selvsikker.
Enkelte mennesker liker å gå ut av sin egen komfortsone, om det er ny frisyre, farge eller nye trender, mens andre er ikke så eventyrlystne, og er heller ikke villig til å gjøre endringer.

Youtube

Advokat Diana, fra South Dakota, USA, var en av de som ikke likte å gjøre så mye endringer, men nå hadde hun bestemt seg for å hoppe ut i det. Det var tid for en liten oppgradering av hårfrisyren, etter 40 år med langt hår


Youtube

Det var på tide å ta farvel med det, og ønske velkommen til en mer profesjonell frisyre som også passet hennes karriere.
Og mannen som skulle gi henne en makeover, er The Makeover Guy’s studio i Minneapolis, Minnesota. Han har hjulpet til med å transformere livene til mennesker fra hele landet med sitt skjønnhetstalent.

Christoper Hopkins er mannen bak «The Makeover Guy» – og bortsett fra å være kjendisstylist, forfatter og sanger – er han mest kjent for de fantastiske makeoverene han laster opp på YouTube-kanalen sin.
Se Dianas fantastiske makeover her:

For en utrolig forandring, hun er virkelig ikke til å kjenne igjen. 
Del gjerne videre med dine venner, alle trenger litt inspirasjon i livet av og til. 

LES OGSÅ: Hun er nyskilt etter 44 års ekteskap, og føler seg litt nedfor – Hun er ikke til å kjenne igjen etter en total Makeover!


Forsidebilde: Youtube

Relaterte artikler