15 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemMenneskerKvinnen går beskjedent opp på scenen for å synge - sekunder senere...

Kvinnen går beskjedent opp på scenen for å synge – sekunder senere skjer det utrolige

- Annonse -

Lily Meola fikk Golden Buzzer av Heidi Klum med sin fantastiske originale sang «Daydream»! Publikum ble sjokkert av Meolas utrolige stemme og talent.

Meola deltok i America’s Got Talent, og med sin fantastiske prestasjon i auditionrunden sikret hun seg en plass i videre konkurranse. Dette var ikke første gang Meola hadde deltatt i en talentkonkurranse – hun har vært med i andre konkurranser før, men America’s Got Talent var definitivt hennes største scene noensinne.

- Annonse -

Heidi Klum, en av dommerne i programmet, var så imponert over Meolas sang at hun trykket på Golden Buzzer, som gir artisten en direkte plass i live-showene. Dette var første gangen Klum trykket på Golden Buzzer denne sesongen, og dette viser hvor imponert hun var av Meolas talent.

Meola har også delt en rekke av sine opptredener og musikkvideoer på Instagram, og har vunnet over tusenvis av følgere med sin sjarmerende personlighet og fantastiske stemme. Hun har også samarbeidet med ulike artister og produsenter, og har vist seg å være en up-and-coming artist å følge med på.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Lily Meola (@lilymeola)

- Annonse -

Dette er definitivt ikke siste gang vi kommer til å høre fra Lily Meola, og vi gleder oss til å se hva hun har i vente i fremtiden. Se hennes audition på America’s Got Talent her:

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne fantastiske fremføringen.

LES OGSÅ: Vår Staude deler ny beskjed rett før det nye året: «Jeg gleder meg…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -